Bende ki de aynı özelliklere sahip ayrıca 200 MP arka kamera 10X zom ve Ois var.
Benimkinin işlemcisi bir tık daha iyi sadece.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBende ki de aynı özelliklere sahip ayrıca 200 MP arka kamera 10X zom ve Ois var.
Benimkinin işlemcisi bir tık daha iyi sadece.
11T pro
120 hz ekran yenileme hızı emoled ekran 8gb ram Snapdragon 888 işlemci 120w şarj hızı (şarj süresi 17 dk) telefonumun bazı özellikleri
Xioami'nin hangi modeli Yusuf?
11T pro
Hayırlı günler, keyfimiz yerinde...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Aha bu'da benim telefondur. Son model telefonlar arasında 😎
Benimde son 2 gündür idrar tutukluğum vardı. Ama galiba geçici olucakmışki dün akşamdan beri yüzde 90 daha rahat idrarımı yapabiliyorum neden oldu bilemem.
Randevu almıştım dün akşam yarın 13:30 gibi baktım bugünde rahat yapabiliyorum idrarımı iptal ettim randevuyu.
Hayırlı sabahlar, laranjit diye bir şey olmuşum ses kutum iltihaplanmış. Resmen konuşamıyorum 😅
Evdekilere bazen yazarak anlatmak zorunda kalıyorum derdimi 🙃
Benimde son 2 gündür idrar tutukluğum vardı. Ama galiba geçici olucakmışki dün akşamdan beri yüzde 90 daha rahat idrarımı yapabiliyorum neden oldu bilemem.
22 ocakta yağış durumu düzelirse havada kar alacağız ne başkasının dediği ne benim dediğim olur o zaman 😅
Benim anket yapma yetkimi geri verirseniz tabii, bir şeyler yazıp çizeriz derim.
Ay sonu sisteminde hem soğuk girişi kıyıda kar tutması için yetersiz, hemde soğuk girişi doğulu daha birini halledeceğizde ikinci sorunu çözeceğiz, Allah yardımcımız olsun vallahi.
Şimdi ay sonu sisteminde iki tane sorun görüyorum birincisi soğuklar çok güçlü değil 850 hpada - 8 girişi oluyor bu demek oluyor ki kıyıda kar yağar ama tutma gerçekleşmez, ikincisi soğuklar doğulu olduğu içim yağış az ya da hiç olmaz.
Ay'ın 27 sindeki soğuk kıyılarda tutucu kar oluşturması için yetersiz görünüyor şuan.
dark and cold haftasonu icin gfs nin bir tik duzelme ihtimali hala var ancak gelmişiz ocak sonuna neredeyse o yuzden yagip tutmayacak olan bir kar kovalama zahmetine giresim yok, yoksa keşke ecm nin basta gosterdigi gibi gelseydi ama belliydi gfs israrinin kendine benzetecegi. Kendi senaryolarina karsi bile direnip ortalamayi yukseltti.
Asıl Sistem gelene kadar sabır takviyesi niyetine hala o sistem için havada kar peşindeyim
Karanlık ve soğuk..
Bence herkesin sabrı artık ay sonuna kadar, oradan da bir şey çıkmazsa Türkiye meteoroloji topluluğunda daha önce yaşanmamış olaylar olabilir 😅
Boşver in yav yağışı hava Buz gibi olsun ondan bile zevk alıyorum ben 😅😅