Komplikasyon
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ilk karlı sıstem 13-15 ocak arası
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Küfür edeceğim ama buradan duyan olmayacak 😂
-
850 hpa da -4 varken kar başladı İstanbulda 500 hpa ve karayel sayesinde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-6 da graupel alırsın maksimum
Grapuelde bir kardır 😂
-
Çok zor
Kar beklentisi olur mu sence şöyle - 6 - 7 girse 500 hpada - 30 olsa kurtarır gibiyiz
-
Şu kuzey batımızdaki - 8 in sizce İstanbul ve çevre illere oturma şansı var mı üstadlarım Eren
-
Yeni temanın renk tonlarını dürüst olmak gerekirse beğenmedim.
-
Allah Allah çok şaşırdım acemiyim diye ben mi bir şey göremiyorum. 🙂
-
Hayırlı akşamlar herkese
Sosyal medya üzerinden paylaşımlarımızı takip ederseniz seviniriz 👏 👏
Harici İçerik x.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.https://www.instagram.com/reel/DDCp3KLod…jM2eDhiejhjcHRw
https://www.facebook.com/share/r/1De2Uf22Be/
Hafta sonu nasıl kar var yahu hiç bir şey göremedim modelde yanlış anlaşılmasın eleştirmiyorum kafam karıştı modeller sistem bile vermiyor.
-
Ne dersin kar yapabilir gibi İstanbul gibi şehirlere Eren
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Whisper abi whatsaptan yanlışlıkla seni sildim telefon numaranı özelden tekrar yazar mısın
-
Eren ne dersin 850 hpada - 6 - 7 varken gölcüğe yağış vermiş gfs kky felan olur mu pazar günü?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bir ekran at bakalım Yusuf nasıl sende Tema
Eski haline geri dönmüş mesajıda geç gördüm kusura bakma