dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Yav sen espiriden anlamıyor musun? Düşün bakalım ne gelebilir? Senin yazdığına karşılık bırakın gelsin çok iyi bu ne için diyebilirim?

Öyle mi fotoğrafta bırakın gelsin çok iyi yazsaydı dediğine inanırdım

Ama cümlenin sonunda "bu" kelimesi yazıyor "bu" kelimesi bir kişiyi belirtmek için kullanılır. Yani sen bu fotoğrafı bana paylaşarak serin havaya değil bu cümleyi bana kullanmış oluyorsun iyi akşamlar daha da yazmayacağım

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

İşte diyorum ya, kendinle kavga ediyorsun sadece, abuk sabuk mesajlar hakaret vari sözler. Sana karşı senin karakterine alay edici şeyler yazsam, inan daha farklı kelimeler kullanırdım ve bunu senin anlayacağın kelimeler ile ifade ederdim, böyle dolaylı yoldan anlatmam, direk şahsına münhasır yazardım.

Hadi diyelim haklısın, peki o kurduğum cümle üzerine paylaştığın fotoğraf tam anlamıyla ne ifade ediyor, o fotoğrafla vurgulamaya çalıştığın şey tam olarak nedir bunun mantıklı bir cevabını verebilecek misin?

Dalga değil aslanım, serin hava gelecek yazmışsın bende esprili bir fotoğraf paylaştım. Zaten sonra ki yorumların bi acayip, din adamı falan d değilim. Sadece okuyorum, öğreniyorum. Yazdıkların bir nevi kendinle kavgan olmuş, ayrıca hakaret bari kelimeler kullanmışsın, neyse ben bişey demiyorum. Kararını kendin ver. Burda biz birbirimize takılıp şaka yapan insanlarız, kaç senedir burdasın ama bunu anlayamışsın yazık, sana gerçekten üzülüyorum.

Serin hava gelecek esprili bir fotoğraf paylaştım demişsin, keşke o esprili fotoğrafta bana yönelik bir saldırı olmasaymış diyeceğim bu kadar iyi geceler.

Merhaba sizinle uzun zamandır yaz aylarında yaşadığım tuhaf bir sorunun sebebini sormak istiyorum, son 2 ya da 3 oraj sezonundan beri oraj hiç göremedim. Kütleler ya bana yaklaşınca eriyor ya da kütleyi ucu ucuna kaçırıyorum 3 senedir daha kaç tane kırmızı kütle kaçırdım ya da gözümün dibinde eridi sayamadım bile. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı önceden hiç bir böyle olmuyordu 3 senedir bu döngünün içindeyim. Normalde oraj konusunda çok şanslı olan konumum 3 senedir mekke iklimine döndü. Allah sizi inandırsın Marmara denizinde körfez tarafından dün 3 kez kırmızı kütle oluştu hepside gölcüğe gelene kadar eridi. Normal değil arkadaşlar bu işin içinde çok tuhaf şeyler var bir şeyler engel oluyor yüzde yüz eminim sebebini bulsam gam yemeyeceğim 3 kez yakınıma kütle oluşur hepside erir yahu bu kadar olur mu ya? Yahu modeller en şanslı konumlardan birisinin benim konumum olduğunu söylemesine rağmen o sistemde bile 0 çekiyorum neden? 5 kez konumuma kütle geliyor hepside gölcük sınırlarında eriyor

Hafiften üşümelere başladık bu gece tam anlamıyla serin, pencerem açık çok üşüyorum, fakat üşümeyi özlediğim için pencereyi kapatmıyorum, atmosfer sevdalısı olmak bunu gerektirir 💕

Hava gece serin olunca psikolojik olarakta toparladım demek ki benim canımı sıkan en büyük şeylerden biri rahatsız edici gece sıcaklıklarıymış🤣

Hafiften üşümelere başladık bu gece tam anlamıyla serin, pencerem açık çok üşüyorum, fakat üşümeyi özlediğim için pencereyi kapatmıyorum, atmosfer sevdalısı olmak bunu gerektirir 💕

Dikkatinizi çekerim ay ortasındaki serinlemeden sonra 850 hpa yükselişe geçmiyor 850 hpa stabil kalıyor. Bu da demek oluyor ki genel olarak yaz bitti hatta şuanki görüntüde inişe geçmiş..

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.