Gece uyumayıp gfs yi takip etsem gündüz yorgun olacağım, uyusam gfsnin dönüşüne şahit olamayacağım ne yapsam bilemedim şöyle yarım saat erken başlatamıyor muyuz modeli? 😀😀
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Daha 9 gün vade var bozabilir
Tamam fakat gfs yalnız kaldı büyük bir şey bu.
-
Sinan abi ne der bu işe? Kar yok derken maalesef risk aldı, kötülemek için demiyorum yanlış anlamayın sadece fikri değişti mi onu düşünüyorum.
-
Kıza sürelide olsa - 8 sokmuş kar yine yağar ama tutmaz.
-
Şöyle durum var çoğu model 21_23 ocak arası için kar yağışını destekliyor..
-
Şubat ve mart fena geliyor sanki..
Nerelerdeydin be can abi yıllardır hasretini çektim bak..
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Sabır anlamında iyi bir insan olmadığım için uzun vade için yapılan tahminler olumlu olsa bile pek sevinemiyorum, gözüm hep orta ve ve yakın vadede oluyor meteoroloji camiasından olduğumdan beri.
-
Uzaya tofaşla çıktım, marsa vardım diye Bir cümlenin saçmalığı kadar saçmalamış
-
Bu kadarına inanan olmaz bence. Diyagramda sırıtacaktır
-
Orta kuvvet kütle yakaladım
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sen 500 hpa gördün mü
Yo bakmadım valla
-
Yalnız - 8 var, orta vadeye girsek bu modeller en ufak şekilde 850 hpa sıcaklığını kırpma trendine girdiği an yağmur alırdık. Ama daha uzun vade tabii
-
Orta kuvvet saf kara döndü şimdi güzel şeyler oluyor.
-
Bir kış mevsiminde mümkün olduğunca Marmarada ne kadar az kar yağdırırsın vol-1