Gram zevk almıyorum kirli puslu sulu kar ve çok hafif yağış kütleleri.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
1-2 saat sonra sıcaklıklar tam manasıyla kar değerlerine iner 850 hpada - 8 yeni yeni giriş yapıyor
-
Güneye indikçe güç kazanıyor bunlar sanki
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kötü giden kış mevsiminin acısını , kışın 2.yarısında çıkaracağımızı düşünüyorum. Ocak ayının son haftası ve şubat ayının 2-3.haftalarında , gücü belli olmamak ile birlikte 2 sistem beklemek yanlış olmaz son veriler doğrultusunda. Ocak ayının son haftasındaki kısa süreli ve kısmen etkili olabilir son modellemelere göre. Şubat ayının 2.haftası ise son verilere göre kışın geri kalanını unutturacak cinsten bir sistem olabilir. Detayları ilerleyen zamanlarda bu başlık altından ileteceğim.
Şubat ayında ise Mart tahminimi paylaşacağım. Açık konuşmak gerekirse Şubat ayı karseverleri ziyadesi ile memnun edecek gibi duruyor.
Ocak ayının son haftası 5-10cm kar mümkün müdür en azından hocam. Size göre belli olmasa bile bu ihtimal var mı
-
Sözde kocaelinin güneyinde güçlenecekti yağış.
Evet güneyinde güçleniyor, ama iç kesimlerinde 😤
-
Aldığım max sulu kar
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Sözde kocaelinin güneyinde güçlenecekti yağış.
-
Modellerin gösterdiğinden alakasız bir radar görüntüsü var dalga geçiliyor resmen
-
Şuan net sulu kar serpiştiriyor, ama radar çöp.
-
Eren gelen her kütle virga mı olur kar görür müyüm be?
-
Gelen yağış bölgesel zayıf
Konumuma vuruyor yağış aga virga var.
-
Böyle bir olay, mesele husus olabilir mi ya? Tüm kocaeli ilçelerine yağış düşmüş. Benim konuma kütle vursa bile virga çıkıyor ve yağış alamıyor sıcaklıkta 4.9 dereceye düştü. Umarım gelen her kütle virga çıkıpta karsız kalmam.
-
Diğer kocaeli ilçelerinden yağış haberleri geliyor, gölcükte virga var
-
Düzen nasıl bozulur işte böyle
dark and cold yeterli yazdıkların..
Hem hakim ,hem savcı,hem tanık,hem sanık hepsini sen ele aldin.
Kimseyi anlamadan dinlemeden yazıp durma
Çünkü birisi bir insanı nasıl tanırsa o algıyla bakar, fikir üretir iyi akşamlar.
-
Beni ikna edecek cevap yerine konudan uzaklaşıp çaktırmadan tartışmayı kapatmaya çalışarakta ayrı bir pişkinlik yapıyorsunuz iyi akşamlar.
Konuyu siz değil ben onurum adına sonlandırıyorum