Sürpriz diye kavram olmasa, benimde 12-14 ocak sistemi için hiç umudum olmazdı.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
O birileri nasıl öğreniyor peki
Meteorolojiyi bulup kendi imkanlarıyla tahmin yapan kişiden başlıyor.
-
Belli olmaz da çok güçlü olmaz bence, soğuk ve rüzgar güçlü değil çünkü. Yaşayıp göreceğiz her şekilde:)
Demek istediğim şey şu çoğusu 1.5 gücündeyken karadenizden bir tanesi gözükür 2.5 gücünde bir yeri vurur.
-
MGM WRF çıktısına göre yağış yarın gece 12'ye kadar devam edecek. Sonrasında hafif yağışlar Cumartesi akşama kadar yerel olabilir. Yaşayıp görme sistemi bence.
Hafif yağış gösterdiğine bakma belli bir yerlerden güzel yağışta patlayabilir geçmiş tecrübe 🙃
-
Burada hiç kimse meteoroloji uzmani değil mesela. Burada eglence icin amatör bir şekilde takip yapıyoruz 👨🏼💻
Ben yinede inanmıyorum, birilerinin yardımı haricinde belli bir sınıra kadar bir şeyler öğrenebilirsin.
-
Bir sürü makale var Yusuf. Okuyarak ve tecrübe ederek ögrenilir o kadar şey
Meteoroloji uzmanı olmak için, işi tek başına çözmeye kalkamazsın dersini alman gerekir mesela.
-
Kimden
Bilmiyorum, ama mantık çerçevesinde o kadar meteorolojik parametreyi yalnız başına çözmüş olamazsın. Ne yapman gerektiğini birileri söylemiştir sana yalnız başına bu işi çözmek zor.
-
Ben meteoroloji alanında ders almadığım için, doğal olarak belli bir sınıra kadar bir şeyler öğrenebildim.
-
Herkesin kendine örnek aldigi kisiler vardır Yusuf. Önemli olan sürekli yeni bir şeyler öğrenmek. Kendine bir şeyler katmak.
Basit meteorolojik şeyleri bildiğim için son 3 günlük kısa vadeli tahminler yaparım, ama orta ve uzun vadede öğrenmem gereken şeyler var daha.
-
Ve Sahutt ve eren birilerinden kaptı bu işi ben yalnız başıma bir şeyler öğreniyorum.
-
Hayir paylaşım ve takiplerinden dolayı sende yeni bölge sorumlusu potansiyeli gördü Baskan. Böyle devam et🫡
6 sene içerisinde bir şeyler kapacaktım zaten, uzun vade tahmini yapamam kısa vadede bir şeyler yaparım.
-
Yeni bölge sorumlumuz yetişiyor
Devam Yusuf
Yetişiyor derken asıl bölge sorumlusunun görevini anlık olarak üstlenmemden mi bahsediyorsun.
-
Saat 19 civarı 850 hpa
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İcon çok hoş gelir bana, mutlu eder beni haa yağışta öyle zayıf değildüür haa vallahi billahi örtü gördürür haa
-
Ben örtü bile göreceğimi düşünüyorum İstanbuldan 2 kat önde yağış konusunda gölcük.