Dürüst olmak gerekirse, sitenin yeni temasını beğenmedim. Eskisi daha iyiydi.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sağolasın abim,sıkıntı yok her zaman buradayız ama öyle ama böyle.
Hemen yapalım ban işini o zaman , şöyle bir kaç ay uzaklaştırma edelim mi?
Gerek yok şaka yaptım abi
-
Whisper abimden ban yesem çok mutlu olurum o kadar ki seviyorum onu 🤣
-
Benimde ayaklarım üşüdüğüne göre gerçekten hava serin değil soğuk.
-
İyi öğlenler.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ki anomali olarak kalan ekimi normallerin altında geçirsek dahi yine de sıcak bir ekim geçirmiş olacağız .
Kasım görüntüsü de pek farklı değil. Sert iniş çıkışlar olabilirThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Koskoca Marmara bölgesinde bir istanbul, Kocaeli normallerde kalmış ilginç 🤣
-
Eren Rüzgar yönü karayel 500 hpada -30-32 850 hpa ise - 4 İstanbula kar yapar mı sizce? 🤣🤣 Şimdiden başladık kar konuşmaya.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi akşamlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ay ortası ve sonrasında İstanbul'daki 850 hpa ortalamanın altına inmiş (şimdilik) . En azından sabretmemizin bir sebebi var
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Ntvnin bu jenerik müziği hep hoşuma gitmiştir.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
İyi akşamlar.
İdrar tazyikinde azalma için hangi doğal ilaçları tavsiye edersiniz, bir kaç ay öncede bu sorunu yaşamıştım düzelmişti. Yine tekrarladı bu durum. İdrarımı hem yavaş yapıyorum hemde tam yapamadan idrarım kesiliyor.
-
Bende bişey yok
Sonradan düzeldi müzik konusunda bir paylaşım yapayım dedim biraz zor paylaştım