12-13-14 ocak sistemi biraz daha iyileşirse daha iyi olacak, kısmen tatmin olma şansımız var örneğin gfs yağışları arttırmış. Bu 'da demek oluyor ki sistemin hala detayları net değil. Sistem kesinleşmeden önceki son güncellemeler umarım İstanbul ve çevre illeri mutlu eder
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bakalım 13-14 sistemi son 48 saate gelinceye kadar nasıl bil hal alacak.
-
Ben bu kadar yorucu bir sistem görmedim geçsin gitsin artık
Yormak ne sıyırttı kafayı, telefonu masama koyuyorum mutfağa geçtiğimde nereye koyduğumu unutuyorum deli olduk be.
-
Sabah kalktığımda Sakarya açıklarındaki dek merkezini benim bölgeye kaydırırsa ecwmf değme keyfime, ama bu haliylede güzel.
-
Ecwmf gibi yağış olursa ben örtü görürüm deklerde fena değil
-
Konumum gölcük adına en iyisi akşam 21 civarı kısa süreli yoğun kardan sonra dekleri çalışmış.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben şuandan itibaren yaralı aslan olan 13-14 ocak sisteminden olabildiğince max verimde yağış peşinde olduğumdan dolayı son güne kadar takibe alacağım.
-
Ecmwf daha iyi çıkacak,çünkü sabah en yağışsız senaryoyu önümüze sundu hemde ikindi vakti eps batılı indi.
-
Ecwmf sabah dek bantları vermişti kısa süre ona razıyım şuan
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecwmf'nin sabah verdiği deklerle memnun olurdum yine.
-
gece heyecandan uyuyamadım, dedim cephe arkası bol dek alacağız sabah kalktığımda kar örtüsü ve kar sessizliği ile huzur içinde kahvaltımı edip kar oynarım. Ama yalan oldu her şey.
-
20 ocak İstanbul 24 derece
-
Ciddi ciddi ruhsal hastalığa yakalanacağım yüreğim dayanmıyor artık 🥹🥹🥹
-
Ama oha be kardeşim ya!
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sabahı görelim son kez
Akşama en azından çoğu düzeltirse, sabaha bile gerek kalmaz.