Gölcük yine yoğun kar.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gölcük yoğun kar
Tek anlayamadığım kısım İstanbula yağmur gösterirken güney Kocaeliye neden kar vermiş? >>>WinteR<<<
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gölcük yoğun kar
-
Bu işten az çok bir şey anlamaya başladığım günden beri kimse beni kandıramadı.
-
Büyük ihtimal en soğuk çıktı olacak diyagramda. Ama asıl hedef diyagram ortalamasının düşmesi olduğuna göre. Biz ortalamanın düşmesini beklemeliyiz
-
Buna inanan var mı en soğuk çıktı büyük ihtimal diyagrama yansır
-
9-10 ocak sistemindeki soğuk bir tık daha güçlenirse örtü bekliyorum ben 1-2 derecenin aşağısı eriyemeyen kar demektir.
-
Acaba 2018 den beri şanslı olduğum sistemlerde beni ne kadar kıskanıp kelam etmişsinizdir çok merak ettim bugün 🙃🙃
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu sabah
-
Bu işler yavaş yavaş olur.Kasım da ki sinoptik şuan olsa yeter artık güneş açsın derdik.Neyse ileri bakacak olursak ocak 2.Yarısı dalgalanmalar olacağı artık aşikar o dalgalanmalardan sistem koparmamız lazım
Lazım "lazım" ama zor bela nasip oluyor hep. Bazense "Hiç!!"
-
210 saat civarında başlayan sistem şuan Marmara için çok iyi duruyor. Rüzgar ve yağış yönü poyraz. Poyrazlı dekleri sevmeyiz ama bu -14 varan bir soguk atak kaliletsi tartışılmaz. Bu şekilde gelirse min 20 cm örtü yapar Marmaranı doğusun da .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Model kuru soğuk veriyor haritada dek göremiyorum.
-
Bugün tüm günümü modellere, forumlara harcadım dünde olduğu gibi.. İyi geceler yarın sabah kalkar kalkmaz büyük ihtimalle gfs ve ecmwf yi inceleyeceğim 10-11 ocak için, 🙃
-
Ah benim gözler iyi görse gölcüğe kky mi vermiş kar mı tam kestireceğim sınırlı alan modelinden 😀 gözlüğümde yok.
-
Çok şey istemiyorum 10-11 ocakta kuzeyden ufak bir - 8 girişi ile kar sınırında havada kar alalım yeter.
-
Güncel yağışı atmamışım durum daha vahimmiş.. 😀