Eren ay ortası için gfs yi takip edelim.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben gelmese bile bir serinlik illahaki olacağını düşünüyorum.
-
İkinci Yarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eren dark and cold takip ettiğiniz tarihlerde ayın 15 inden sonra Avrupa’dan Balkan’lara doğru soğuk atak iniyor .
Oradan sonra bizi etkileyebilir ya da bize gelebilir direkt.
-
Ay ortası sistem gelebilir şimdilik diyagram aşağı yönlü hareket ediyor Eren
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aslında 8-10 eylül tahminimde kısmen başarılı olmuş sayılırım 850 hpa ilk defa +15 in altına iniyor uzun zaman sonra. Eren
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu arada 16 eylülün 2m diyagramında 25 derece altı sıcaklık görünüyor
-
Aralıkta olsak direkt sistem var denilebilirdi ama eylülde kafa yormaya gerek yok potansiyel belli gelirse bile şayet kar yapmaz yaylalarda bile , şahsen ben eylül 2.yarısında en az 1 tane mevsim normalleri ve altına çekebilecek sistem bekliyorum.
Ekstra sağlam 1 afrikada olabilir.
Tamam işte eylül 15-16 2. Yarı oluyor, 🤣
-
Ben şu tarihte şu olur diyemem takip ederim ama büyük ihtimalle batı ve orta avrupada güzel yağış ve serinlik olur ardından nereye gider serin atak muamma.
15 eylül gibi diyagram düşüş durumunda o tarihler için ne düşünüyorsun
-
13-15 eylül civarı endeksler negatife meyil ediyor önce sıcak ardından avrupadan gelebilecek siklonları takip etmekte fayda var
Tam anlamıyla sonbahar havası olur mu dersin
-
Durum nedir hocam iyi bir haber var mı?
Sıcaklık yine aynı fakat, ülkenin daha fazla alanını kapsayacak bir serinlik bekliyorum 9-10eylül gibi.
-
Eren birde diyagram onaylarsa var ya fırsat yakalarız
-
7-8 degil miydi senin tarihler
Evet benim zaten bu denli kuvvetli serinleme tahminimde yoktu. Vade zaten çok uzun.
-
istanbulda güzel yağmur var
😎
Karayel daha soğuk ve kuru karekterli bir rüzgardır, İstanbulda bugün karayel esiyor dünkü esen poyraza oranla daha güzel serinlik veriyor
Ben yaz mevsiminin en çok ağustos sonu ve eylül 3.haftası döneminde çok sıkılıyorum. Bu döngü şaşmıyor sabrım hep bu dönemde taşıyor.