Tahminimden emin olma sebebim benim sistemi destekleyen uzman meteorologların olmasıydı Eren fakat bilemedim sürekli tam tersi güncellemeler oluyor modellerde biraz daha bekleyeceğim bakalım..
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hangi tarihleri diyorsun
Tarihi karıştırıyorum 7-8 8-9 eylül gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gfsnin döneceğini düşünüyorum gemde benim sistemi gördü.
-
Ne savaşı
Tahmin yarışı sen sistem yok diyorsun ben var diyorum, hala da sağlam serin atak geleceğini düşünüyorum 🤣😎😎
-
Eren sana savaş açtım, ben kazanacağım 🤣
-
yakında beklediğim sağlam serinleme konusunda ecmwf modeli beni destekliyor, gfs şuan güncelleniyor güncel verileri aktaracağım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Son nefesime kadar sistemimin gelmesi için çalışacağım çünkü bu sefer olmazsa daha da rezil olacağım. 🤣
-
Şimdilik ecmwf beni destekliyor...
Gfs inat etti benim sistemi göstermiyor, 8-12 eylül tarihleri arası sürekli en sıcak senaryoyu deniyor, çok sinir oldum şuan 🤣🤣 gerçekleri gösterse aslında o tarihlerde serinleme var. Diyagram o tarihler için 850 hpada düşüşler gösterirken gfs ana güncellemesi gerçekleri saklıyor. Sürekli bir kıskanç ruh haliyle takılıyor bana hayırdır gfsye 🤣
-
Gfs sürekli sıcak çıkmasa daha iyi anlaşılacağım fakat sürekli en sıcak senaryoyu deniyor, şuan aynısını yapıyor hatta kırmızıları sokmuş ülkemize. Yine sıcak çıkacak, diyagram yine düşüşe geçecek.
-
Daha uzun vade olmasına rağmen 850 hpada +15 altı görünüyor. Bizim şuanki 850 hpa sıcaklıklarımız zaten +15 16 da. potansiyel serinleme geliyor. Eren
Hayırlı günler olsun yavaştan eylül ayı göz kırpıyor 👀
Tarihleri karıştırıyorum artık 8-9 eylül mü 10-11 mi o tarihlerde ilk defa 26 derecenin altına inebiliriz.
-
haftalık tahminlerde bile 3.haftada hafif serinleme var onun dışında 2-4 derece yukarıdan devam
Bilmiyorum ama ben modellerde ve diyagramlarda gördüğümü anlatıyorum kim haklı zaman belirler gfs ve diyagramları serinlik gelecek diyor.
-
mevsim normallerinin altına çekecek beklemiyorum eylülün 2.yarısına kadar
Ağustos ayında gelecek olsaydı mevsim normalinin altına inerdi fakat eylülün mevsim normalleri biraz daha düşük sıcaklıkta olduğu için evet mevsim normaline altına inmeyebilir ama aylar sonra ilk defa 26 derecenin altına ineriz.