dark and cold tarafından yazılan gönderiler

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Kendi ağzınla söylüyorsun Nisan ortalaması sence önümüzde ki 1 hafta ile orantılı mı

Ortalamalara diyeceğim laf yok, ama 20-22 dereceler sonbahar değerleridir İlkbahar değil, ayrıca sen İlkbahar havası diyerek daha da yanılmış oldun ilkbaharın sıcaklık ortalaması daha düşük. İlkbahar arkadaşında dediğin gibi sonbahardan daha soğuktur.

İlkbahar da mont giydiğimi hatırlamıyorum

Sen giymesen de çoğu kişi giymiştir nisanda dahi tek haneli dereceler mümkün. Ayrıca pazar akşamı İlkbahar değil sonbahar havası var sıcaklık 20 derece olacak çoğu kişi akşam ince mont hırka giyer.. Sen sonbahar sıcaklığını sadece 15-19 derecelerden ibaret zannediyorsun galiba. Sonbaharın maximum sıcaklığı 24- minimum sıcaklığı 13-14 derecedir

Senin mantığa göre İzlanda veya rusyada olan kar ortusude önemsiz

Ama orada ki kar ortuleri veya başka yerlerde ki kar yağışları kış tamini yaparken baz aliniyod

İzlanda ve Rusya da kar örtüsü olsa ne oluyor yine çoğu zaman aynı kuyuya düşüyoruz.

❄️ Salzburger Land, Südwiener Hütte bu sabah.

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Ne yapayım ülke sınırlarımızın dışında olan hava olaylarını, ilk önce biz kendi yağışlarımızı tekrar kazanalım kış mevsimlerimizide kış gibi yaşayalım ondan sonra bakarız başka ülkelere.

Yav sen espiriden anlamıyor musun? Düşün bakalım ne gelebilir? Senin yazdığına karşılık bırakın gelsin çok iyi bu ne için diyebilirim?

Öyle mi fotoğrafta bırakın gelsin çok iyi yazsaydı dediğine inanırdım

Ama cümlenin sonunda "bu" kelimesi yazıyor "bu" kelimesi bir kişiyi belirtmek için kullanılır. Yani sen bu fotoğrafı bana paylaşarak serin havaya değil bu cümleyi bana kullanmış oluyorsun iyi akşamlar daha da yazmayacağım

İşte diyorum ya, kendinle kavga ediyorsun sadece, abuk sabuk mesajlar hakaret vari sözler. Sana karşı senin karakterine alay edici şeyler yazsam, inan daha farklı kelimeler kullanırdım ve bunu senin anlayacağın kelimeler ile ifade ederdim, böyle dolaylı yoldan anlatmam, direk şahsına münhasır yazardım.

Hadi diyelim haklısın, peki o kurduğum cümle üzerine paylaştığın fotoğraf tam anlamıyla ne ifade ediyor, o fotoğrafla vurgulamaya çalıştığın şey tam olarak nedir bunun mantıklı bir cevabını verebilecek misin?

Dalga değil aslanım, serin hava gelecek yazmışsın bende esprili bir fotoğraf paylaştım. Zaten sonra ki yorumların bi acayip, din adamı falan d değilim. Sadece okuyorum, öğreniyorum. Yazdıkların bir nevi kendinle kavgan olmuş, ayrıca hakaret bari kelimeler kullanmışsın, neyse ben bişey demiyorum. Kararını kendin ver. Burda biz birbirimize takılıp şaka yapan insanlarız, kaç senedir burdasın ama bunu anlayamışsın yazık, sana gerçekten üzülüyorum.

Serin hava gelecek esprili bir fotoğraf paylaştım demişsin, keşke o esprili fotoğrafta bana yönelik bir saldırı olmasaymış diyeceğim bu kadar iyi geceler.