Sıcak yayılımı azalabilir ama ben serin veya soğuk atak beklemem
Emin miyiz Eren 😎
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSıcak yayılımı azalabilir ama ben serin veya soğuk atak beklemem
Emin miyiz Eren 😎
herkeste böyle mi bilmiyorum ama bu sene kar hasretim geçmiş yıllara göre 5 kat daha fazla. sanırım bunun sebebi koskoca 2024 sezonunda 1-2 kez kısa süreli seyirlik ince ince yağan kar dışında hiçbirsey gormemekti. Uludağ'a çıkmaya değmeyecek kadar çöp bir kıştı. Bir an önce 30 derece ve üzerindeki günlere veda edip önce serin, yağışlı fırtınalı günlere, ardından Aralık itibariyle soğuk ve karlı günlere kavuşuruz 🙏 Ciddi anlamda yaz atosferine zerre tahammül kalmadı 😐 kar videolarına bakarak hasret gidermeye devam
Ortalama olarak 3-4 hafta kaldı bizim günlere.
Kuzey kutbu iyiden iyiye güçlenmeye başladı eylül ortasına doğru -48 derecelere varan yerler var. Bu çok yakın zamanda sonbaharın geleceğine işaret.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatler var burada
Baktım gölcüğüde etkilemiş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bende hala sabah güncellemesi duruyor ara güncellemede gösterdiği yağışlara nasıl bakıyoruz
Yarın sabah saat 8-9 civarı İstanbula çok güçlü bir kütle giriş yapabilir
Eren bu sefer olmazsa burada tahmin yapmayı bırakıyorum 🤣
Tarihi tam kestiremiyorum 6-7 veya 7-8 eylül gibi hava sıcaklığını İstanbulda ilk defa 26-27 derecenin altına indirecek bir sistem bekliyorum mevsim normallerinin altına ineceğiz, gelişmeleri her güncellemede takip ediyorum.. Olumlu veya olumsuz gelişmeleri haber vereceğim.
Gitmiş taaa Trakya ya yollamış icon. 🤣
Yaz gelip geçiyor iyide, her 9-10 ayda bir yaz mevsimine katlanmakta zor abi be.
Kırmızılar yerine turunce ve sarılar olursa mevsim normalleri olur
Eylül ayında mevsim ortalaması daha da düşmese aslında yine normallerdeydik.
Kimler farkında bilmiyorum ama eylül ayına geçişle beraber aslında mevsim ortalaması bir tık daha düşüyor mesela ağustosun mevsim ortalaması +16 iken eylüle geçişle eylül ayının olması gereken sıcaklık ortalaması +14 e düşüyor o sebepten normallere inmeyen süreç görünüyor
İcon arpage blackane vermiş
Kocaelide olduğum için hiç heveslenemiyorum...
Yabancı dilim kötü olunca üyelerin şahsi tahmininde cfs nin 26 eylüldeki tahminini paylaşmak yerine yanlışlıkla 26 kasımdaki tahminini paylaştım, ve farkında da değilim başka forumdaki bir arkadaş beni linçleyince fark ettim. Neyse orada da durumu açıkladım arkadaşlar 26 eylül tarihini paylaştım zannettim dedim. 🤣😭😭
26 kasımın görüntüsüymüş ben 26 eylülü paylaştım sandım. 🤣