MGM tahmini İstanbul adina beğendim garantici olmamak lazım Marmara ve Trakya adına
Olumlu anlamda söylediğinizi var sayıyorum, yoksa Trakya adına iyi bir sinoptik göremedigimden.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMGM tahmini İstanbul adina beğendim garantici olmamak lazım Marmara ve Trakya adına
Olumlu anlamda söylediğinizi var sayıyorum, yoksa Trakya adına iyi bir sinoptik göremedigimden.
Egede siklon olmasi lazim onun icin ancak bu sistemin ona elverisli bir sekilde balkanlardan giris yapma olasiligi cok dusuk maalesef
Bir daha ki, sistemde artık oda gelirse gelmez ise seneye 8 yıl boş geçti 2017 den beri. Bol bol resim video ekleyin hasretimizi giderelim hiç yoktan.
Doğu gömüldü.
İnşallah batının da gömüldüğü günler görürüz.
Batı karadenizin maşallahı var sistem gelsin yeterki nerden gelirse gelsin kapıyorlar bir şeyler, efsunlanmış bölge.
O kadar soğuk girişi var haritada DEK yağışından başka bir numara yok, tuzu kuru olanın laf söylemesi kolay, yukarı da bazı arkadaşlar laf etmişler, yok neredeler felan diye, çok istiyorlar ise kuru ayazlı günlerde kendileri izlesinler yıldızları. Ve hep burdayım sadece ne diyim bana yaramayan sistem hakkında sessizce takip ediyorum işte. Selamlar, sağlıkla kalın.
Allah'ın rahmetinin tüm kalpleri kuşattığı bu mübarek gecede, dualarımızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı kandiller!
11 . 2 . 2025 Akşam Ensembles GEFS 8. senaryosunun güncellemesini pc mobil onlara indirim derim ...
384 saat boyunca bir sistem vermiyor ki, acaba benmi yanlış baktım. Yada 384. Saatten sonramı olacak ne olacak ise?
Bu arada tekrar yazıyorum İskandinav bölgesi verileri özelikle gfs de net girişleri yoktur. Bu bölgenin verileri yetersiz gelmekte. Değişime açıktır hala
Yıldırdı be hocam, ne zamandır sıcaklıklar tek hanelerde geziyoruz, bir icraat yok, tam bir şeyler görünüyor oda süründürüyor.
17. Seneryo nasıl birşey miş, ülkede boşluk bırakmamış.
Aza tamah etmeyen çoğu bulamazmış sakin hocam 😂
Rabbimin nimeti sonsuzdur, biz isteyelim, Rabbim bizlere en hayırlısını verecektir.
Herkesi tatmin edebiliriz umarım
Benim olmuyacağım kesin gibi, sürekli doğu marmara, batı karadeniz izlemekten yoruldum artık.
Sevmedim yüksek yine yaşlanmış pehhh
Örtü yapan yer yok galiba
Örtü de nasıl bir örtü, Yemişim DEK yağışını,
Biri yer, biri bakar hesabı, Traşşş bu işler. İnşallah işimiz Mart ayına kalmaz.
240
Doğuya savruldu hocam, şu burnunu bir sokamıyor egeye
Hep Eren yüzünden, gelen sistemi bozdu somurtkan şirin.