Bu sistemde 500 soğukları mi arıyorsun
Yağış açısından evet, karadeniz kıyısında oturmuyoruz malasef.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sistemde 500 soğukları mi arıyorsun
Yağış açısından evet, karadeniz kıyısında oturmuyoruz malasef.
850 hpa yaklaşık 1500 metre yükseklikteki hava sıcaklığını gösterir. 500 de biraz daha yüksek yerlerin soğuğu için
500 yoksa yağışta olmaz bunu demek istedim. Haritadan da belli oldu zaten. Ellerinize sağlık. Gece uyuyakalmaz isem buralarda olurum.
Bilende yazıyor bilmeyende arkadaş ben başka bir modele mi bakıyorum. 500 soğuğu olmadan 850 soğuğu ne işe yarar biri cevap verebilirmi? Bana göre kuru soğuk, birileri yanılıyorsun desin bana lütfen. Neyse sabaha ikisinide bir arada görmek dileğiyle.
Bursadan batısı cacık şu ana kadar.
Kıyılar için KAR yağışı bakımından üzücü, yağışlar on numara barajlar için.
Şu yağışlar soğuk ile birleşseydi nede güzel olurdu.
Çok yukarıda kaldı, sabahki güncellemeye inşallah.
2 hafta sonra dolar kaç TL olacak desem cevaplayabilirmisiniz
Soruyu size sormamıştım, konunun sizinle alakası yok ama, cevap vermişsiniz, cevap vereyim. Sizin tatmininiz zaten gerçeklesmedi, tahmin bu gerçekleşmez ona kimse birşey diyemez. Lakin nasıl tahmin ettiğiniz sistemler için, günler, haftalar, aylar öncesinden başlık açıyorsan ve günü geldiğinde tuttuğunda alkışlanıyorsan. Neyse birşey demedim sayınız, hatalı cümleler kurduysamda affola. Sağlıklı günler size.
Son durum sistemin modellerde gözükmesi güzel biraz daha kuvvetlenmesini bekliyoruz
Morlar yok mu, günü birlik bir sistem mi, modellerin gösterdiği sistem derken hangi model? Nereyi etkileyecek bu sistem. Şunu biraz Halk diline çevirirmisiniz lütfen.
Demek ki şekli şemali, konumu da önem arz ediyor. Aralara birazda mor serpiştirirse yaslan arkana. Ben mor seviyorum.
Ben neden her sene aynı zamanlarda hasta oluyorum coronayı bile aynı zamanda oldum tuaf bir durum salgın var ona yakalandık sanırım
Geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.
Sarp Özdoğan ayakta alkışlıyorum, ne kadar üzülsem de haklı çıktın. 2025/2026 kışı bizim senemiz olur inşallah. :alkıs:
Daha Çok GösterKimse el atmıyor nedense bu konuya,hep belli kişiler atmak zorunda demekki.
Paylaşımda bulunan arkadaşların da işleri olabilir, zamanı olmayabilir denmiyor.
SORUMLU ARKADAŞLAR DA dahil el atalım bu konuya ve diğer konulara.
Varsa sorulara cevap,varsa yazılacak bir haber bile olabilir.
Online olacak ve siteyi takip edecek bir kaç arkadaş daha lazım demekki.
Lakin kim rütbe alsa elini siteden çekiyor gibi.
23 OCAK
GFS
ÖĞLE GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İKİNCİ YARI
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sadace 300. Saatten sonraki senaryoları paylaşsanız da olur, hem kimse sıkılmaz, bir türlü bitmeyen, yaklaşamadığımız 300 lü saatlerde görünüyor, görünen de. Bu kabus biterse, öyle olacağı düşünülüyor o zaman birbirlerini ezerler ben paylaşayım diye.
Sinan hocam, Rabbim sana sabır versin.
Şimdi bu manyak model hangi veriyi baz alarak böyle bir sinoptik gösteriyor?