LiDeRR tarafından yazılan gönderiler

850 hpa yaklaşık 1500 metre yükseklikteki hava sıcaklığını gösterir. 500 de biraz daha yüksek yerlerin soğuğu için

500 yoksa yağışta olmaz bunu demek istedim. Haritadan da belli oldu zaten. Ellerinize sağlık. Gece uyuyakalmaz isem buralarda olurum. :)

Bilende yazıyor bilmeyende arkadaş ben başka bir modele mi bakıyorum. 500 soğuğu olmadan 850 soğuğu ne işe yarar biri cevap verebilirmi? Bana göre kuru soğuk, birileri yanılıyorsun desin bana lütfen. Neyse sabaha ikisinide bir arada görmek dileğiyle. Selam

2 hafta sonra dolar kaç TL olacak desem cevaplayabilirmisiniz

Soruyu size sormamıştım, konunun sizinle alakası yok ama, cevap vermişsiniz, cevap vereyim. Sizin tatmininiz zaten gerçeklesmedi, tahmin bu gerçekleşmez ona kimse birşey diyemez. Lakin nasıl tahmin ettiğiniz sistemler için, günler, haftalar, aylar öncesinden başlık açıyorsan ve günü geldiğinde tuttuğunda alkışlanıyorsan. Neyse birşey demedim sayınız, hatalı cümleler kurduysamda affola. Sağlıklı günler size.:5:

Son durum sistemin modellerde gözükmesi güzel biraz daha kuvvetlenmesini bekliyoruz

Morlar yok mu, günü birlik bir sistem mi, modellerin gösterdiği sistem derken hangi model? Nereyi etkileyecek bu sistem. Şunu biraz Halk diline çevirirmisiniz lütfen.

Sadace 300. Saatten sonraki senaryoları paylaşsanız da olur, hem kimse sıkılmaz, bir türlü bitmeyen, yaklaşamadığımız 300 lü saatlerde görünüyor, görünen de. Bu kabus biterse, öyle olacağı düşünülüyor o zaman birbirlerini ezerler ben paylaşayım diye. Selam