Saadet eline emeğine sağlık
Karayel1 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam nasıl bir şey bekliyorsun merak ettim açıkçası🙄
Yukardan tekrar sağlam inebilir
-
Allah (c.c) rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.
-
İkinci siklonun oluşması akabinde azorun lehimize hareketliliği ve soğuk tarafta kalmamız ülkemiz adına sevindirici gelişmeler.Her ne kadar modeller farklı yağış haritaları gösterse de olumlu yönde daha fazla yağış alabileceğiz kanaatindeyim.Ha bu arada Sinan başkanımı da canı gönülden tebrik ederim.Sistemi çok önceden ön görebildiği için.Forumu genelde sessiz takip ederim.Diğer değerli hocalarımızı da unutmamak gerekli.Saygı ve sevgiyle....
-
Yasin71 eline emeğine sağlık.
-
Soğuklar çok cılız ya Hocam morları göremedik yine
Zaten soğuk taraftayız birşey olmasa bile yukardan gelen ikinci salınım için zemin hazırlamış olur .
-
Peki madem benden kanıt istersiniz sinerji dersiniz o halde sizin sürekli modellerle yaptığınız son dakikada hep bi değişiklikle kaybolan sistemlerin ne kanıtı var o yüzden kanıt yok bende modellerle iş yapmam dışarı bakarım havadan gelen sesi dinlerim o bana der kanıtimda
Havadaki sesle sistemleri çözebiliyorsan senden her bölgeye bir tane yerleştirelim yanılma payımız sıfır olsun o zaman ne dersin...
-
insallah sadece görmeklen kalmayız,ülkemizede uğrarlar umarım
👏🏻 Sinan
Amin kardeşim inşaallah bir şekilde inişe geçecekler
-
Senin için Aralık bitince kış bitiyor sanırım😊 bir dahakine eylülde geliyordan başlarız 👍
😅😅😅
-
Ama üstümüze bi baksanıza heran inişe hazır,yani 20.den sonra biseyler gelecek gibi
⛄⛄⛄Tamda Sinan başkanımın dediği tarih aralığı. Morları tam üzerimizde göreceğiz demişti.Alkışlar başkanıma👏👏👏
-
haber de veremedim aniden cıkmak zorunda kaldım. Takip eden herkese teşekkürler
Eline emeğine sağlık teşekkürler...
-
Mert bey
Bölgesel bazda forumda açıklamalar var.Güncelleme takibinde şuraya yağarmı buraya yağarmı dediğinizde konu dışına çıkıyoruz.Değerli hocalarımız tüm bilgilendirmeleri ilgili forum sayfalarına yazıyor zaten...
-
Ocak sonu ,❄️🌨️😎🥶🌩️💨🌬️🌀
beyler bu 13 ocaktaki sistemde bursaya kar yağarmi
-
Başkanım bekleyim inşaallah geliyor gelmekte olan❄❄❄
-