Atlantik AB si ile araya girmez ise Azor yaklaşık 22 Aralıktan yılbaşına kadar sancılı dönem olur.
POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Çok güzelsin gfs
-
AB dogulamaya devam ederse güzel gelecek
-
İlk sistemde kıyılara veya değişen konumlara göre güzel kar yağışları görülecek.Öğlen çok çok farklı bir gfs çıktıları olacak o kesin
-
İlk sistem geceye göre güzel olsada ikincisi sorunlar içerisinde
-
240 saatlerde neler olacak bakalım öncesi leş
-
Azoru yatırmasalar doğuya doğru güzel hareketler olacak şimdi Avrupadan bi AB tepkisi gelecek gelde sinirlenme
-
Resmen bariyer görevi görüyor orda sal Kardeşim bi bırak kendini artık Kafkaslar’a at kendini
-
Bir tık daha erken
-
Dilerim olumsuz bir durum olmaz YB nin fazla kuzey enlemlere uzanmaması ve Akdeniz’in uyumadıgı bir güncelleme olması dileğiyle.Tabi ki İtalya ile ortak olmamak
-
Buna mı isyan ediyonuz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam isyanımız o topun bize inmemesi bi tane tepki AB oluşmamasına
-
Sinoptik olarak efsane potansiyeli dahi var.Fakat Azorun Sibirya’ya uzanması ve onca soğuğa bi tepki oluşmaması biraz saçma kalıyor.Ben burasını beğenmedim.
-
ben kaçar yoksa kufredicem şimdi. Gece buluşmak dilegiyle. Allaha emanet olun
Aynı şekilde bende kankam bence de gece gelelim İtalya ya oturttu bi AB fırlamıyor o soğuğa çok saçma
-
Yani böyle bir soğuğa bi AB çıkıp nasıl tepki veremez.Top kaldı ortada