POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Toplam Kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Şair demiş ki ; Soguk ve Yagışlı günler 20 si itibariyle başlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
850 Hpa sogukları 48 takla atar daha,500 hpa nın böyle istikrar sağlaması bile çok iyi
-
995 mi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. VER MEHTERİ
-
Ocak ayı her dakika kar olacak diye birşey yok fakat Kuzey kesimler çok iyi buda iyiye işaret
Senaryo ortalamaları bu şekilde
Ecm ve Gfs son saatlerde sinyalleri vermeye başladı.Bu süreçte böyle devam edecek gibi duruyor.Batı bölgelerde sahiller dahil ayın 20 sinden sonra şansını üst seviyelere taşıyacağı artık bir gerçek
-
Ayrıca o haritanın gerçekleşeceği günleri görmeyede az kaldı Allah’ın izniyle
-
ben buna inanmam iste hocam 😄 aralik ayimi bu
Bulunduğum yere 40cm demis 😅
Bizde inanmıyoruz ama paylaşmak gerekiyor ki ilerde tutarlı tutarsız olduğunu hep beraber görelim.Tabi değişimler kaçınılmaz şakası bir yana %1 bile olsa ihtimal ihtimaldir :-D
-
Yarın hava güzel ve ılık.Lodos fazla kuvvetli Değil.Salı günü yeniden yagışlı ve soguk hava geliyor.Perşembe ısınmaya meyillensede Cuma akşamı tekrar soğuyacak.Hasta olmamak zor olsada dikkatli olmakta fayda var.
-
TOPLAM KAR
Stratosferde hareketlilik olacağı muhtemeldir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aralık son 8 günü soğuk yağmur
,Kar ......yılbaşı mola ocak 5 gibi yeni bir sistem bu sistem tam bir kış sistemi olmasını bekliyorum.
Hocam yanlış anlamayın beni böyle tarif vermek bana saçma geliyor,bu görüşünüze katılamıyorum
-
İskandinav yüksegi her fırsatta bize soguk gönderecek