POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aralık ayının son 10 gününden önce yagışlar olabilir tabi ki ancak kuvvetli soguk hava ihtimali artık fazlasıyla zayıf.Model takibine en azından 10 gün boş göze bakmak umut bağlamaktan iyidir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İLİMİZDE yarın hava ılık.20 dereceyi gören yerler olabilir.Herhangi bir yağış ihtimali çok düşük,Lodos kuvvetlenmeye başlayacak öğleden itibaren.Güneşli ve sıcak hava değerlendirilebilir.Cumartesi yagışlar mevcut.Pazar günü tekrar düşen yağış ihtimali Pazartesi akşamdan sonra tekrar geri gelebilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Toplam Yagışları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Boş hocam günlerdir takip ediyoruz burda. Azorsuz sistem yok yani en ufak bir destek yok model başındaki o büyük balığı yakalamak lazımdı. Oda kaçıyor ondan arta kalan da orda ull olup dönüp geri gidiyor.
Hocam daha yolun başındayız üst kısımda belirttim benim gözlemlediğimi.Yagışlar şimdilik bizi tatmin etmeli şu görüntülerde.Ama olasılığı düşükte olsa bir ihtimal gördüm ve bahsettim
-
Muğla taraflarında ki yağışların şiddeti fazlasıyla artmış
-
Batı’da ki A.b nin daha iyi hale gelmesi durumunda kırım civarından bodoslama ülkemize sokma ihtimalini bi ben mi görüyorum
168 olarak düzeltiyorum
-
192 De ecm çok iyi geldi
-
Yağışlardaki artış önemli
-
Ecm Gfs arasında Yb farklı konumda.Ecm 500 görüntüsünde daha güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
144 öncesine göre güzel.
-
Olumsuzluk olunca maalesef hiç değişmiyor istikrar sağlıyor.
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
-
Ecmwf ile Gfs arasında dağlar kadar fark devam ediyor her konu dahil.Özellikle 144 sonrası öncesinde bir nebze uyum var