Cümleten hayırlı akşamlar diliyorum.
POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
240 utanmasa Finlandiya’yı felan kurutacak
-
Korkutucu Avrupa genelindede kuzeyden gelişecek ataklara set çekti
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ural herşeyi mahvediyor.Dilerim bu inat son bulur yoksa YB etkisinde en az 1 haftamız yok olacak
-
İlerleyen güncellemelere inşAllah malum ecmwf bey yine şaşırtmadı :-D
-
Şu saate kadar iyi bir görüntüde sunmadı Azor (Y.B) nin kendine gelmesi şart
-
192 de Cebelitarık bogazı civarında ki a.b ecm de daha kuvvetli Yb bize daha yakın kalıyor o sebeple.Gfs de daha zayıf bir ab ve daha batılı bir Yb mevcuttu
-
Gfs ile farklı görünümleri hala devam ediyor.120 ile birlikte ve devamında baya fark var aralarında.
-
144 önceye göre daha iç açıcı
-
Gfs 120 de Azor kafasını gösteriyordu ecmde daha ezikkaldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
120 de maşallah karadelik gibi bir izlanda
-
Bismillah.Hadi ecmwf bakalım olumlu görüntüler sunacakmısın yoksa ben çalar ben oynarım devam mı
-
1020 olarak kuzeye tırmanma çabası gösteren Yb aslında İzlanda’yı biraz daha ekarte edebilse daha hoş görüntüler olabilir.İlerisi içinde olumlu yönde gelişmeleri getirebilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eline sağlık abim
Siteden direk görsel atabilirsiniz.. Hızlı resim zor oluyorsa
yukleyince buraya atmadan önce "tam boyutlu resim"e TIKLAYINIZ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yardımın için teşekkür ediyorum hocam
-
Haftasonu İLİMİZDE cephesel yağışlar olacak.Sağanak şeklinde