Azor Sibirya’ya gidiyor ama ardından araya destek gelmez ise sıkıntı
POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Gece gfs de görüşmek üzere herkes kemerlerini bağlasın öyle gelsin
-
192 göbekten çok şişiyor Azor Sibirya T.Y.B(GUGUL) orayı sabah düzeltir misin
-
168 durmak yok yola devam
-
Hadi ecm 144 güzel geldi devam ettir 90 a çak
-
Hadi Hasan ayarla onu
-
Ecm güldür yüzümüzü
-
İtalyanlar da az değil en az bizim kadar doyumsuzlar kar konusunda
Adamlarda bir şans var eğer gerçekten öyle bir senaryo gerçekleşirse bizim için maç başlamadan biter.Ecm nin haftalık tahminleri omlarında 26-03 arası bize ortak olacağı kanaatinde
-
Azorun konumuna göre sistemin etkisi azalır artar.Ao daki kararsızlık pek bana önemli gelmiyor ama bizde bir şans var istikrar sağlar
-
26 Aralık İtalyanların gözünden böyle onlara gelecek bizi sıyıracak 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Abilerim benim anlatmak istediğim zaman uzunken 14-15 i de potansiyele sahipti.Model kötü değil vade uzun belirsizlikler mevcut bu can sıkıyor bu sene de saç baş yolarsak ne kaldı elimizde
-
Önce ki güncellemeye göre kat kat daha iyi en azından ileri ki saatlerde üstümüze yatacak yb yok
Geçen güncellemede vardı şimdi yok gece olmayacağı veya istikrar sağlayacağı kesin değil hocam.Böyle hayal kırıklığı olma ihtimali doğuyor
-
Bu çıktıyı beğenmeyen Afrika istiyor sanırım
Ben beğenmedim hocam,öğlene göre berbat bir halde.90 saati çözemeyen modelde 300 küsür saatte efsane verse anlık heyecan yaratır.Zaman yaklaştıkça bir sıkıntı çıkıyor.
-
Öğlen bi arkadaş daha kuzeye çıksaydı dedi anlatmak istediğim buydu.Azorun merkezi öğlene göre kuzeyde kalınca ve şişmeye başlayınca arkası zayıflıyor saçma sapan bir yerden AB ürüyor vs vs böyle atıyor sağa sola