sıcaklık 2 3 derece olsa yağan karın ne anlamı olacak ? su oranı yüksek olur ne kar tutar ne başka birşey
İstanbul gibi bir ilde bunca soğuğa yerde örtü beklemek hayal kırıklığından başka birşey olmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursıcaklık 2 3 derece olsa yağan karın ne anlamı olacak ? su oranı yüksek olur ne kar tutar ne başka birşey
İstanbul gibi bir ilde bunca soğuğa yerde örtü beklemek hayal kırıklığından başka birşey olmaz
Stratosferde ay sonu meydana gelmesi muhtemel hareket
Kontrol ;
POLAT6152 sen bildiğini oku ben de
Olur dostum,sorun değil sonuçta hepimizin ne istediği belli.
Avrupa tehlikesi falan yok. Şöyle diklesirse daha rahat iner ve uzun süreli olur kardesim..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Azorun arkası güç kaybedecek oraya bi yönelme olduğu an bi parazit AB çıkacak herşeyi mahvedecek sen bunu güzel çizmişsin ama açıklama doğru değil.
Penguenler şehre inecek.
Avrupa sıkıntısı falan yok. Az daha dikleşse üst üste sistemler iner
Kardeşim Az daha dikleşse soguklara Avrupa’da hemen AB türüyor konumu öyle kaldı bak direk bodoslama geliyor
ah be azor az daha dik olsan keşke
O zaman Avrupa sıkıntısı çıkabilir şuan iyi konumu
Model sonuna işareti yine yakacak
300. Saatte yukarda ki 970 arayı biraz açma şansı bıraksaydı yine aynı düzeyde inerdi
Güzel bir güncelleme ben çıkmak zorundayım görüşmek üzere
Tek sorun yağışlar için olabilir onuda sonraki güncelleme ayarlarız.Sinoptikler şahane
Eğilelimde direk kafamıza düşmesin.Azordan şahane hareketler
Paylaşım yapamıyorum Azor muazzam yükseliyor İzlanda üzerine