Atlantik’te ki AB azoru yamultmaz ise bodoslama girer
POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Azor güç kaybetmeden uzanırsa güzel gelebilir
-
Azor boşluğu gördü arkasından devamlı iner
-
186 Kadıköy moda yoğun kar yağışlı
-
174 Akdeniz patlattı AB yi
-
Evet Azor dik sistem daha doğulu sabah göre İstanbul kar yağışlı 156-172 arası
-
Geliyor gelmekte olan tüm ihtişamıyla
Fazlasıyla katılıyor endeksler modele göre de dans edebiliyor.Hız kesmeden geliyor
-
Alıntıdır... en güzel açıklama 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Diyagram hiç hoş gözükmüyor.Yukarı meyil eden senaryolarda artış sürüyor
-
Ecm beklentileri akşama bıraktı.14-15 i için soğuğu geri çekti biraz.Yüksegi konumunu hala deneye deneye bi tutturamadı.Dilerim böyle bir tablo gerçekleşmez.3 sistemde riskli durumda ecm ye göre.Gelmez diye algılanmasın zayıflığı açısından diyorum
-
Azorun konumu haftalık tahminler endeksler modeller vs vs Aralık 20 den itibaren kış koşulları iyiden iyiye başlıyor.Aralık Son hafta Ocak İlk hafta arası kıyı illerin de dahil ülkemizde kar ihtimalleri oldukça yüksek
-
Gem-Gfs ve kontrolden bazı saatler kontrolü hiç sevmedim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
17-18 i beğenmedim 500 de 850 de zayıf geldi.İlerisi için 240 tan öncesinde beğenilecek bir durum yine yok..Öğlene değişmesi ümidiyle
-
Araç kullanacağım devamını paylaşamıyorum affola
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
240 dan sonra ümit vadediyor