Herkes uyurken geldim Gfs ye ayarı verdim otur izle hadi bakalım başladı
POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
gelen sistemciğimiz beklediğim gibi 29 aralığa doğru gelecek gibi 20 25 aralık arası soğuklar yeterli değil -4 - 6 bandın da ama o sistem gelecek marmara ilk kar yağışını görücek
Rüzgar yönüne göre -4 te kar yağışına yol açabilir,-6 da.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Allah’ın izniyle istikrar sürecek,İngilizler için durum çok ciddi.Yanıyorlar
-
Sistem indiremeyenlere - 1500 puan ceza😁
Abi akımı ilk ben başlattım +1500 hakediyorum o zaman 😂
-
Çok güzel hareketler bunlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Semih hocanın ay sonu olarak adlandırdığı buluşmada ecmwf böyle bir haftalık tahmin ön görüsünde.27 Aralık-3 Ocak arasında
Ecmwf-Gfs arasında farklar var.Fakat ecmwf 240.saati ilerisi için muazzam olabilir.Dogu Avrupa sistemi olacağı kesin gibi batılı da kalmayacaktır şu veriler ışığında yani, İtalya ihtimali bana göre çok düşük
-
Kontrol kendine gel
-
Blokaj-Kıyılarda dahil Kar ihtimali iyice artıyor 18-20 Aralık’tan itibaren
Ocak ilk 10 gün normallerden soguk
italdayadan kurtuluşumuz yok bizim
Yanlış anlayanlar olabilir.Hasan kardeşimiz model sonuna göre diyor bunu.Yaklaşık 336. Saaate kadar herşey bizim adımıza gayet güzel.
-
İtalyanlar ne olacağının farkındadır 🇹🇷
-
Özet geçersek.... Aralık ayına göre çok iyi sinoptikler verdi,güzel kar yağışı alacak illerimizde mevcut.Kıyılar soguk ama kar için biraz daha beklenecek gibi.15 inden sonra ılık hava İzmir’de bile zor.Modelin devamında da çok iyi ilerleme kaydetti
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. işte gelioo