Sarp Özdoğan hocanın dediğine kesinlikle katılamıyorum.Ocak ayının ilk yarısı şuan ikinci yarısından çok fazla dikkat çekiyor.Bana kalırsa Ocak ilk 2 hafta ülkemizi etkilemesi muhtemel sistemler kaçınılmaz.
POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ayın 14-15 i itibariyle uzun bir süre soguk tarafta kalacağız.Modellerde kimi zaman yönü değişen sistemlerin ardı arkasıda ılıkçılar için söylüyorum ki kesilecek gibi durmuyor şansınıza küsün.15 Aralık’tan taaaa aşagı yukarı 10-15 Ocağa kadar ülkemiz adına ihtimaller üst seviyelere taşınmaya devam ediyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
14-15 Aralık’tan sonra uzun bir süre 11-12 dereceleri aşamayacak sanırım SICAKLIKLAR.Tabi bu kar yagmaz veya yağar demek olmuyor.Haftasonu ilimiz adına iki haftalık bir tahmin yapacağım
-
Hayırlı sabahlar neler neler olmuş altı üstü 12 saat giremedik be
-
Bismillah.Hadi Gfs Akdeniz’e bi ab kuzeyi delip geçen bi Azor ama çok batılı olmasın
-
Ecmwf görüntüsü çok güzel Azor 240 TA boşluğu yakaladı devamı olsa direk inerdi.Ecm de Akdeniz uyumuyor şükür.Gfs ana çıktı ve kontrol zaten kendini kaybetmiş.
-
Hayırlı işler hayırlı sabahlar abiler kardeşler.Gfs sabah güncellemesi sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.Sinir küpüne dönebilirsiniz yada gözlerinizden yaş gelebilir.Lütfen bakmayınız!!! :D
-
Gfs sabah bizi çileden çıkaracak bir senaryo denedi bakalım control ne diyecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
YB nin zayıf olmayacağı bir gerçek artık Benim düşüncemde
-
Azor aslanım hadi matkap ol bakıyım
-
İtalya bi tepki göstermez ise çok iyi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Karşınızda çılgın çocuk Azor 😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.