İstanbul da yılbaşında Kadıköy Moda sahilde bile 20 cm örtü olacak.Amin amin amin
POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu görüntülerde Ecmwf modeli iş yapar gerisi boş hocam bu sistem üzerinden bakarsak
Soguk tarafta kalkacağımızda bir sistem olacağında yüksek ihtimal.Yb’nin orta Avrupa civarında yatay şekilde uzaması sistemin etkisini en aza düşürebilir.Şuan ben modeller arasında detaya bakmıyorum doğrusu sinoptikleri izliyorum Yb hareketine bakıyorum.Gem modeli aşırı risk taşıyor mesela detaya inince.Gfs de aynı şekilde.Yani ülkemizin üstünde mavilik morluk görünce o model iyi çıktı sundu zannediyoruz ama Aslı öyle olmuyor.Dilerim ki herkesi memnun edecek düzeyde olur herkesin istediği gerçek olur.Cumartesi ile birlikte raylar iyice oturur o zaman bizde detayına bakmaya başlarız hocam
-
Gem-Gfs-Ecm 240.saat şahsen bence güzel görüntüler istikrar devam.2-3 gün oynaması sistemi kuşa çevirdi veya efsaneye çevirdi anlamını bence taşımıyor.Sinoptikler birbirine yakın.Gfs,ecm ve gem e göre biraz erken göndermiş olabilir.Yb uzayıp yatmasın gerisi hallolur.Tekrar diyorum bence görüntüler güzel.İlk ciddi dalga hazırlıkları bunlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bursa-Anadolu yakası Kocaeli civarı yağış muazzam tabi ki değişimler olacaktır.Anlık model yorumluyoruz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ecmwf de 300 saatler olsaydı efsane görüntüler kaçınılmazdı ben söyliyim
-
Şu bir gerçek ki ikinci yarı itibariyle daha fazla kömür yanacak doğalgaz faturalarıda cep yakacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Geç olsun güç olmasın hadi Azor matkap gibi del
-
Tabi öncekilere göre gfsye göre iç açıcı değil ama 216 da işaret fişeğini fırlattı
-
İşareti çaktı
-
216 da yükselmesi şart yoksa pideee
-
Güzel çıktıların istikrar sağlaması güzel.İstanbul adına her an herşey olabilir
-
Azor daha kuzey enlemlere çıkacak inşallah
-
Selamın aleyküm akşam güncellemesi Bismillah
-
Diğer konuda bahsetmiş olduğum Azorun saçma sapan baskı sonucu bizi olumsuz etkilemesi daha doğrusu en aza düşürmesi ecmwf 240.saatte.ECm nasıl çözecek bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.