Hocam yine bu sistemden en büyük kardan herif yaparız artık 😀😀
mustafadgnaslan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan hocam diyagram örneği atacak mısınız?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu karadeniz ile iç anadolu sistemi sadece
-
Sinan hocam hangi yıla benziyor ve bu sistemden daha mı güçlü görünüyor
-
Sıcaklık sorunu var tutan karlar birkaç dakikada eriyor
-
Sinan hocam Şubat ayı ile ilgili yeni bir gelişme var mı
-
Güney sahiller adına uykusuz kalmalarını istemiyorum..Havalimanı tarafları ayakta olabilir.Yarına saklayın uykunuzu..Yarın akşam saatlerinden sonra pazartesi akşama kadar aksiyon dolu saatler olacak
Güney sahiller şanssız mı
-
Size kızgınlığım kesinlikle yok hocam tabiki de yanılabiliriz çünkü atmosfer kaotik yapıyı içeriyor. Çoğu tahminci ocak başında kışı bitirirken siz şu anki sistemi bahsediyordunuz. Hatta örnek diyagramı verip ona benzer diyagramı çıktı, genel olarak tahmininiz gerçekleşti ve gerçekleşecek. Hiç yorulmadan, sıkılmadan bize tüm sorularımızı cevap verdiniz, umut oldunuz size çok şey borçluyuz. Umarım sonraki sistemler daha güçlü olur buna inanıyorum. Size ne kadar teşekkür etsem azdır.
-
Ben hiç konuda Tarih Olarak 21 -22 Ocak diye yazdığımı hatırlamıyorum .
Hocam bu tarihleri kastedmedim sistemin bütün tarihleri olarak söyledim sıcaklık sıkıntısı olacağı gerçek, pek beklentiye girmemeliyiz sadece bu sıradan bir sistem.
-
beklentileri büyük tuttuk. Özellikle İstanbul'da sanki beklenenin çok altında kalacak. (Çok sayıda tatmine bakarak yazdım). Umarım tanışırlar.
Sıradan rakımlık sistemi 2017 sistemiyle yarıştırdık akıl alır bir iş değil zaten sıkıntılı bir sistem olduğu başından belliydi kıyılarda sıcaklık sıkıntısı yaratacağı net gibi yer seviye sıcaklığı genellikle 1 in üzerinde bu da kıyılarda sıcaklık sıkıntısı oluşturuyor, bunu en son şubat sisteminde yaşadık neredeyse hiç örtü almadık. Kıyılarda örtü yapması için en az - 1 lerde olmalı ve 850 hpa da en az - 12 13 ler olmalı. Bu sistemde alçak kesimde en max. 10 cm alırız bu da zor ihtimal.
-
Neye dayanarak soyledin
Çünkü sistem boyunca sıcaklık 0 ın üstünde dolaşıyor bu da alçak kesimlerde örtü yapmıyor geçen yıl şubat sistemi de böyleydi hiç örtü olmamıştı.
-
27 Aralık'ta tahminini yaptığım sistemi yaşamaya başladık şimdi hedefi büyütmek lazım gene geçtiğimiz günlerde bir gece güncellemesinde sistemin şubatın ilk günlerine kadar ulaşacağını hatta 12 gün kadar süreceğini söylemiştim son veriler bunu doğruluyor hatta Şubat ayının 12 kadar sistemlerin devam edeceği yönünde tahminim var.
Hatta Martın başına kadar devam ediyor
-
Hocam bu sistemde geçen yıl şubat sistemi gibi rakım sistemi olacak kıyılarda pek birşey alamayacağız.
-
Bence bu sistem geçen seneki sistemden daha berbat olur
-
Hocam cm leri paylaşmayacakmısınız