kuzey semtlere 60 cm civarı vermişAvrupa kıyılarında kaç cm vermiş
mustafadgnaslan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan hocam artık sistem netleşti mi İstanbulun Avrupa yakası çok az kar veriyor.
-
Sizlere bir şey soracaktım kıyılarda yerde örtü yapabilmesi için kaç derece sıcaklık olmalı?
-
Artık tamamen ümidimi kestim
-
Eren bey Şubat ayı için öngörünüz nedir?
-
Taze taze 😎😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu Akşam bakalım yanardağ Volkanik hareketine kısa zamanda ki Dalga Kırılmalarına Etkisi ne olmuş ve olacak daha ona da bakmadık
Hocam bu konuyu araştırdınız mı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan hocam bunun güzelliğine bakarmısınız MaşaAllah. Böyle gelirse Godzilla ++ olur. Sizce daha da güçlenecek mi?
-
Yani efsane olmama ihtimali daha mı yüksek Sinan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sinan hocam Şuabt ayı daha da soğuk geçecek gibi zonal rüzgarlar zayıflamaya başlıyor. Böyle gerçekleşirse sistemleri tam isabet alabiliriz.
-
Hocam rüzgar karayel hala anlatamıyorum. - 12 kar topu yapamazsın tozu dumana katan yağış olur.
KARAYEL Varsa - 4 üzeri kabulümüz. Sınırda kalan sistemler için Bu deger - 6 kadar çıkar
Karayel olunca Avrupa yakası etkiler mi
-
Arkadaşlar kar yapması için - 16 - 28 felan mı bekliyorsunuz anlamış değilim.
İlla - 16 ya gerek yok en az - 12 girmesi lazım yoksa geçen şubat sistemi gibi rakım sistemi olur
-
Muzzam mükemmel
Neresi mükemmel kıyılara kar yapmaz
-
Sinan hocam bu modeldeki soğuklar artar mı çünkü soğuklar zayıf ancak rakım sistemi olur
-
Modellere bi bakayım dedim 2 sistem 23 üne kadar karadeniz de . 23-24 sistemi daha sağlam ardından 1 sistem daha gelebilir şubat ilk haftası daha da ciddi beklentim var yani toplasak 6-7 sistem var diyebiliriz maksimum…Buradan birşey alamazsak takip etmeye değmez artık..Batı avrupa şortları çıkarmış beklerken bizim kar topunu oynamamız gerek..
İstanbul Avrupa yakası için umut var mı çoğunluğu Karadeniz mi etkilenecek