Şimdide ukmo modeli bozdu ukomo.modeli ciddiye alinirmi
Daha güncellenmediki UKMO sabahkide iyiydi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞimdide ukmo modeli bozdu ukomo.modeli ciddiye alinirmi
Daha güncellenmediki UKMO sabahkide iyiydi
Gfs diyagramı bozmaya başladı bile. Akşama ecmwf'ye uymaya başlayan bir çıktı görmemiz kuvvetle muhtemel. Ecmwf Doğulamaya devam ediyor. Sistem Marmara radarından çıkarsa şaşırmayın derim.
Diyagramın neresi nasıl bozulmuş merak ettim aradaki farkı atar mısın
Ağlıcam artık ya vadeye 3 gün kalmış bozdukça bozuyor modeller nerden nereye geldi ne kadar üzücü
Ben bozan bir şey göremedim pek aksine daha çok heyecanlandım. Daha 3-4 gün önce düzgün yağış bile yoktu şimdi böyle gelirse İstanbul en kötü 10-15 cm kar alır.
Sen gordunde hangi sistemi bildin bu zamana kadar çok bilmiş git Tv'de yorum yap burda ne işin var
Arkadaşın dediği bu güncellemeye göre doğru bir şey o yüzden böyle yüklenmeye gerek yok
Şu tabloya bakin beyler onun yüzünden sistemi kaçırdığımiz İzlanda zayıflamış eser kalmamış etkisini göremedigimiz azor ybsi 1030 olmuş şahlanmış yüzyıllar şanssızlığı üstümüzde bu yılı hiç iyi anmayacagiz
2021 Şubat ayında İzlanda yüzünden efsane, rakım sistemine dönüşmüştü. Yukarılarda 10 larca cm kar varken sahil kesminde kar yoktu.
Bu ülkeye soğuk hava gelmesi için küresel ısınmanın olmaması gerekir bu da mümkün değil yani sistem gelmicek
ya bırakalım da herşeyi Suudi Arabistana lapa lapa kar yağmış bu sene herşeye gebe olabilecek potansiyele doğru gidiyor barajlar inanılmaz seviyede az daha yağış alamazsak yazın çeşme ararız vallahi duru vahim moral bozmaya gerek yok herşey Allahtan bakalım nasıl olacak
Geçen senede aynı bu Arabistan mevzusu olmuştu. Arabistan'dada yüksek dağlar olduğu için herhangi bir yağış anında kar yağma olasılığı var, yani bu o kadar imkansız bir şey değil. Aynı şey geçen senede olmuştu.
ecm berbat gelmiş maalesef ne zaman netleşir şu 10 ocak sistemi bir de cografyaciburak 20 sinde de var demiş çok merak ediyorum şu sistemleri
Devamı olsa iyi şeyler görebilirdik
eğer cumartesi ve pazar modeller hala takla atıyorsa sistem yok demektir geçmiş olsun
Daha tam olarak belli bird sistem tarihi olmadığı için sıkıntı yok. Bu patern ile mutlaka bir sistem aliriz ama gucu nasil olur bilmem.
Bize mi indircek sistemi 240 ta yani indirmeye baslicak
Önemli olan bunun arkası. Yılbaşından sonra ECMWF de sistemi tam olarak görmeye başlayınca asıl takip başlar
Mini sogumanin gelmemesi demi
evt
ay basindaki soğuma yüzünden sistem gelmeyecekse olmaz ama böyle ya
Diyagrama göre ay başındaki soğuma aykırı, bu yüzden gelmemesi çok daha yüksek ihtimal.
abd de 25 inci enlemlere kadar inen soğuklar neden bize inemiyor
Çünkü ABD nin üstündeki kara oranı ile bizimki bir değil ve bu yüzden soğuklar daha kolay ve kuvvet kaybetmeden alt enlemlere kolayca inebiliyor. Ama tabiki başka etkenlerde var bu sadece onlardan birisi.
Pozisyonu tekrar tekrar gösterdiler ayaga müdahale yok ittirme bile yok hakem direk penaltı verdi, saçma! ben kötü maç demedim ama yaşım odaklı daha güzel senelerde daha güzel dünya kupası maçları izledim 2010 en iyisiydi bence
Di Maria'nın sol ayağı arkadayken Dembele nin mudahalesi var . Daha dikkatli ve yavas sekilde izleyin.
çok saçma bir maçtı ilk pozisyon penaltı değildi müdahale bile yoktu vara gidilmedi böyle önemli bir maçta.
mbappe maçın kaderini çok güzel değiştirdi fransanın hakkıydı
bu dunya kupası izlediğim en saçma dünya kupası idi sanırım
Fransa'nın hakkı nereden oluyor anlamadım, oyunu Arjantin oynadı. Fransa ilk şutunu 72 de filan attı. Ayrıca ilk pozisyonda hem itme hem de ayağa müdahale var. Hakemin maça etkisi Coman'ın pozisyonunda avantaja bırakmaması harici neredeyse 0 idi. Ayrıca bu final en iyi final maçı idi açık ara.