Sanki Kasım ayindayiz gfs öyle görüntüler sunuyor kiytirik soguklar
Her zaman çok iyi soğuklar alamayız. Ocak sonu sisteminden sonra şöyle sağlam bir sistem için 1-2 hafta beklemez lazım en azından.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSanki Kasım ayindayiz gfs öyle görüntüler sunuyor kiytirik soguklar
Her zaman çok iyi soğuklar alamayız. Ocak sonu sisteminden sonra şöyle sağlam bir sistem için 1-2 hafta beklemez lazım en azından.
Bende Xiaomi Redmi Note 10S var kesinlikle öneririm gayet iyi telefon Note 10S pahalı gelirse Note 10'da alabilirsiniz
Sağol bende 2-3 telefon arasında kaldım a32, Redmi Note 10S ve realme 7.
Arkadaşlar şuanki telefonum bozulduğundan dolayı beni yaklaşık 2-3 sene götürücek bir telefon arıyorum. Bütçem 4000 ,azıcık üstü de olabilir ama ne kadar az o kadar iyi. Önerdiğiniz bir telefon var mı ?
Çokta birşey beklemeyelim kıyıları tatmin etmeyen sistem sistem değil sistemciktir nao ya dikkat azor belki yorgan olur çekeriz üzerimize.
Hangi tarih için bu sözler ?
Yokla yıkılmasına az kaldı o yüzden yazdım onu
Hocam hiç sanmıyorum yıkılıcağını . Herkes her sene aynı şeyi söylüyor ama sonuç ortada. Sonuçta bu ABD öyle Irak,Suriye değil.
Amerika ,Rusya, Almanya çok ayrıca ülkeler . Bence biz asıl kendimizi İspanya,Mısır,İran,İtalya gibi ülkelerle kıyaslarsak daha doğru olur
Aslında Amerika’da gerimizde kalacak az kaldı
O zor birazcık Amerika'nın İHA lara ayırdığı bütçe bizim neredeyse bütün askeri bütçemiz . ABD yi aşmak anca hayal olur hatta onunda ötesi. Şuan zaten gayet iyi durumdayız İHA da ,asıl bize gereken HÜRKUŞŞ un doğru düzgün bir şekilde çıkması ve birde Altay tankı işte o zaman genel olarak baya yükselmiş oluruz. Objektif bir yorum olarakta Türkiye şuan SİHA da 3-4 arasında bir yerde yani dünyanın en iyilerinden .
Attı zaten. Ama daha yeni yeni ayağa kalkıyor ülke. onyıllarca bir arpa boyu yol alamadı ama son yıllarda özellikle savunma sanayinde çok ciddi bir sıçrama yaptı. Tabiki bir amerika çin seviyesinde olmaya bilir henüz ama aradaki fark günden güne kapanıyor diyebiliriz.
Neyine attı ? Uluslararası olan ve şuan bu enerji konusunda en büyük proje olan ITER e bile katılamadık. Savunma sanayi farklı enerji sektörü farklı. Gelecekte dünyayı enerji sahipleri yöneticek. Şimdi nasıl Rusya Avrupa'yı size doğalgaz yollamam diye tehdit ediyorsa ilerde bunun daha büyüğü olucak.
Bildiğim kadarıyla bunun daha büyüğünü bazı devletler birleşerek yapıyor. Barış Özcan'ın videosu vardı gidip bakabilirsiniz eski değil yeni videolarındandı.
acaba cin yapay gunes enerjisi uretip yazında Atmosfere tebesir tozu bırakılarak küresel ısınmayı durdurmak hedefleniyor kuresel guc amaci dünyada bir soğuma ve kuraklık yaratak kıtlık oluşturup yeni bir sistememe geçmek istiyorlar Nikola Teslanin iklim silahi projesi HAARP teknoloji gercektir depremde yapabiliyor Mevsimleride degistirebiliyor Acaba Deccal teknolojimi dir ?
Tebeşir tozu mu, bence pudra şekeri atsınlar hem daha az maliyetli (!)
İzmir için birsey De Allah aşkına rica ediyorum
Ya reis sal adamı ,dedi ya ilk haftalarda bir şey yok diye çok önemli . Semih hoca ve daha bir sürü önemli yazarlar ortak olarak Şubat'ın 2. yarısını işaret ediyor . Bekle o zamana kadar
Anadolu ile Avrupa arasında çok fark olmaz bence anca İstanbul un en doğusu filan az alır ama özellikle Silivri ve boğaz çevresi en çok alıcak yerler bence WRF öyle diyor
Anadolu yakasını daha iyi etkilemesi için rüzgarın yıldıza mı dönmesi lazım yoksa şuan ki durum iyi mi Anadolu yakası için ?
Yağış yok herhalde gecede olmaz gibi radara baktım
Nasıl olmaz radar dopdolu aşağıdan kütleler geliyor Anadolu'ya
İstanbul'da kar mar yok kuru kar yok
Reis sal bizi be, totemci misin nesin ?