Yağış yok herhalde gecede olmaz gibi radara baktım
Nasıl olmaz radar dopdolu aşağıdan kütleler geliyor Anadolu'ya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYağış yok herhalde gecede olmaz gibi radara baktım
Nasıl olmaz radar dopdolu aşağıdan kütleler geliyor Anadolu'ya
İstanbul'da kar mar yok kuru kar yok
Reis sal bizi be, totemci misin nesin ?
Arkadalar ne oluyor ıcon gece güncellemesi İstanbul için kıyamet senaryosu çizdi yanlışım varsa biri düzeltsin tam şileye indi mezosiklon
Hocam o kırmızı kütleler filan hep aşağı yönlü yani Üsküdar-Ümraniye taraflarına filan iner di mi yani boğaz çevresine
şu an istanbul dek alıyor zaten
Katar ama özellikle GFS nin çözünürlüğü düşük olduğu için özellikle kar haritasında filan sapmalar olur baya yani doğru değeri göstermez
Bir şey sorucam pek bilmediğimden soruyorum. Bu Karadeniz'de niye Akdeniz gibi Ab ler oluşmuyor ?Yoksa oluşuyorda modeller filan mı göremiyor
Alıntı yapmışsınız dedim bir an banamı yazdı
Hocam bu yazışmaları sohbet sayfasına taşıyalım mı
![]()
Geri sildim hocam kusura bakmayın hiç gerek yok şuan bunlara ,yeniden düşününce anladım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şimdi yaklaşıyor. Sarı alan da etkili bir yağış olacak özelikle kuzey kesimler
Hocam valla tam + nın ortasındayım Çamlıca'da şöyle 3-8cm olur mu
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Düzenledim bu mavi kutucuklu yerler asıl sistemi yaşayacak yerler devamın da kareyel yönlü gidiş olacak
Tam kutucuğun köşesinde kalıyorum Çamlıca çevresi burasıda iyi nasiplenir inşallah
Bu tür patlamalar bin yılda onbin yılda bir oluyor 91 de ki patlamanın neredeyse 2 3 katı gücünde olduğunu baz alırsak bu bilgi doğru
91 deki patlamanın 2_3 katı gücünde değil daha yarısına bile ulaşmadı
Semih suan adadan hic bir bilgi gelmiyir verilen bilgiler cogu tezat bilim insanlari bin yilin en büyük patlaması diyor 3 cu patlama olasiligida var hala kul püskürtüyornus olen insan sayısı varsa aciklanmiyor cevrede 100 bin insan var bence üstü kapatılıyor gibi
Bin yılın en büyük patlamasi diyen kimse kafayı sıyırmış imkansız o kadar olması
GFS nasıl bir çöp modelsin yine kaybedicen
Ocak son haftası güzel şeyler olacağı kesin gibi her güncellemede mutlaka güzel bir sistem veriyor
Saat 6-7 arası genel olarak iki yakaya yayılır bence en geç 8
Bu 18-22 sisteminde İskandinav yükseği oluşma ihtimali var mı ?