Yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli yağış var batı ilçelerizde daha kuvvetli olmak üzere 21-50 kg arası yağış bekliyorum Yıldırım,Şimşek eşliğinde olabilir. Soğuk havamız var ama yağışı yakalamak konu hemende karalara bağlamak yok değişebilir iyi yön ve kötü yön olarak....
DOĞUKAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bizim Sorumlumuzun başına bir şey mi geldi ortalıkta yok
22 Aralıktan beri Kayıp
@Salihh Sen baksan sizin oralarda ulaşabilecek misin .
Hocam kusura bakmayın sizde bu ara giremedim bir şekil olaylar yaşadım onlarla uğraşıyorum şimdi Allah şükür iyiyim hocam güzel bir şekilde sormussun uz buradayım siz sıkıntı etmediğiniz sürece İzmir li arkadaşlarımdan Özür dilerim instagram adresim var hocam giremiyorum bazen oradan ulaşabilirsiniz isterseniz....
-
Arada hızlanıyor,kamerada pek belli olmuyor sanki
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam merkezde iseniz ilerleyen dakikalarda açık yeşil kütle yaklaşıyor...
-
Gayet beklenen bir sistem bu lodos arkası kar sistemi önemli olan yeni yıl ile gelmesi. Bu sistemin Suanlık kaymagini iç ve doğu bölgeler yicek gibi duruyor diğer bölgeler meçhul...Vade yaklaştıkça
-
Bu haliyle bile çok guzel daha güzel sinoptikler çıkma ihtimali daha fazla...
-
Zonguldak gök gürültülü kar yağışı mevcut💓
Hocam fotoğraf bekliyorum
-
Geçen seneyi soruyorsan 18 ocak ilk gün Bi siklonik yağış aldık ama sıcaklık yetmedi cıvık örtü oldu. Eskileri soruyorsan 2017 muazzamdı 2007,2004
Siklonik her zaman denk gelmiyor işte geldimide tadından geçilmez hele ki ağır ilerleyen siklona denk geldimi saatlerce belki günlerce kar. Biz bir kaç senede bir kar görüyoruz vallaha bir İzmir'li olarak 2017 10 ocak siklonunda sabahtan öğlen 4 e kadar felan aralıksız kar almıştık. Her sene olmucagi için örtü daglarimiza çıkıyorum...
-
Geçen sene ki gibi olursa bir denk bandı yaklaşık 15 cm kar birikimi yapıyordu. Benim de en sevdiğim dek yağışıdır
Siklonik aldınızmı hocam hiç ?
-
İnşallah çokta kararsızlık olmaz hocam😅 sonra sahile yavmır yavıyi
sıkıntı yok hocam alırsınız aksiyon güzel oluyor. DEK kovalamayı severim..
-
Batı Karadeniz yarın Troff sayesinde oluşan kararsızlık ile birlikte gökgürültülü kar alacak sanslisiniz
-
DOĞUKAN izmir sorumluluğun hayırlı olsun kardeşim👏👏
Teşekkür ederim saolun herkes birbirinden iyi ve anlayışlı sevdim bu forumu kaliteli ortam
-
Sinan ßaşkan doğum günün kutlu olsunn
-
Ege denizin'den hafif yağış kutleleri geliyor. Alçak Yerlerimizde yağışlar nem yetersizliğinden dolayı düşmeyeçek yükseklerimize ise kar geliyor.
-
Ay sonu ve yeni yılın ilk haftası Sibirya desteğiyle sistem gelme ihtimali artıyor Alçak basınç sayesinde kıyı şeridimizide gülümsedicek cinsten...
-
Kuzeyimizde bulut yoğunluğu artıyor Bornova ilçemizin köylük yerlerinde kar yağışları görülmeye başlamıştır radara yansımasada.