Ayın 20.deki Güncellemeleri Beklemeyi unutmayın şimdi her şey güzel daha da güzel olacak .
Hocam Bafra için bir yorum alabilirmiyim sizin yorumunuz benim için önemli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAyın 20.deki Güncellemeleri Beklemeyi unutmayın şimdi her şey güzel daha da güzel olacak .
Hocam Bafra için bir yorum alabilirmiyim sizin yorumunuz benim için önemli
Yağış anlamında verilere bakınca bir tık arttı.
Ancak samsun adına beklentiyi yüksek tutcanız sistem için -37/38 civarı 500 hpa sıcaklığı -12'de 850 hpa sıcaklığı ile gündüz -1 olup rüzgarında yıldız olması lazım ki biz şehir olarak o yağışları tam anlamıyla almalıyız.şuan öyle bir durum yok rüzgar karayelden esecek bafra ovasına takılacak gelen kütleler.kar yağarmı yağar örtü olurmu olur ama tatmin edecek bir örtü yok şuan ki son verilere göre...
Bu şehrin kaderi bu bafra ve çarşamba ovalarından dolayı
Hocam bafrada merkez gibi yağış sıkıntısı çekermi
Günaydın herkese.
Karadeniz kıyı şeridin de bir tek samsun yağışta sıkıntı çekecek.
Diğer şehirler örtüye hazır olsun
Hocam bafrada dahilmi merkeze
Bafra çok güzel kar aldı bu sistemde hayla devam ediyo
Bafra 10 cm oldu
Bafra çok güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin bekle geliyor
Hocam Bafra ne olur
Bafra şuan felaket tipi var
Kar yağışını kapan bölgeler buraya resimlerinizi bekliyorum.camın dibinde oturup burayı unutmak yok.
Hocam bafrada yağmur başladı ve çok fena gökgürlüyo ne zaman kar başlayabilir
Zaten var ki örtü bekliyorum. 850hpa zayıf ama üst katman çok soğuk buda beni 2 gündür epeyce heyecanlandıran bir sistem olduğunu belirttim.
Çok nadir 500hpa bu değerlere iner.
Hocam bafra bu sistemden faydalancakmı
Kıyılar kuvvetli yağmur iç kesimler kuvvetli kar olur Bi kaç saat sonra
Hocam Bafra ne olur sıcaklık baya düstü
Öncelikle Günaydın arkadaşlar
Bugün doğu karadenizde herhangi bir aksiyon beklemiyoruz . Kar sınırı 400 rakıma kadar inebilir. Yarın öğle saatlerinden itibaren doğu karadenizin batısından itibaren yağışlar kky dönecektir akşam ve gece saatlerinde kky ve kar arasında geçişler olacaktır.
Yağışın kuvvetli olduğu bölgelerde cıvık bir örtü oluşur. Onun dışında büyük bir beklentiye girmeyin , fazlası olursa şükredelim.
Haftasonu gelen mini sistem var detaylarına girmiyorum cuma günü detaylı bir şekilde onada bakarız.
Sorularınız varsa alabilirim.
Hocam Bafra ne olur bu sistemde
Modeller 13 sistemi için hala net bir olguya varamadı ancak. Orta ve doğu karadeniz kıyıları rakım yükseldikçe iyi kar alacak yağış iyi. Kıyılarda görsellik ve yer yer cıvık örtğ olabilir yaşa gör sistemi olacak. İç kesimler iyi kar alacak ama.
Hocam Bafra için bir tahmin alabilirim teşekkürler
Bafra çok iyi kar aldı
Bafra çok iyi kar aldı devam da ediyo