Miktad hoca zayıfladı diyor cografyaciburak
Mansur tarafından yazılan gönderiler
-
-
Vortex konumu düne göre 20 km kadar doğuladı 2 aşamada vurmasını bekliyorum istanbul un batısından sakaryaya kadar etkisi olacaktır yer yer 20-40 cm olacaktır kar tutumu
Tuzla ne olur açıkçası merak ediyorum☺️
-
Tuzla ne olur hocam birde vortex uine avrupa yakasındamı etkili olucak öncekinde orada çok takılı kalmıştı
-
Var mı vorteksi düşünen ?
Geçen ki gibi Avrupa'da takılıp kalmaz değil mi
-
Mansur bey kar başladı değil mi çoktan ?
Başladı başladı rahatladım
-
Abi kafayı yicem tuzlada denize giricem ya
-
Son analizlerime ve son model çıktısına göre yarın ki asıl lokma Anadolu yakası güney dogusu yararlanacak.
İstanbulun her yerinde yağış olacak fakat Maltepe sancaktepe Sultanbeyli Pendik civarı biraz daha şiddetli yağış alcak yağış saati ise öglen den sonra 14:00 gibi. Asıl yogunluk o zaman
Sanırım olmadı hocam
-
cografyaciburak hocam anadolu yakası olarak tırt olduk😀
-
Anadolu yakasının doğusuna kaç gibi varır
-
O -50 lik kısım silivri taraflarında patlar..oradan güneydoğulu ilerler..Yukarıdan yeni dalgalar istanbul içlerine dalacak yani o baba kısım malesef bize değil
Nerelere peki hocam
-
İstanbul güneydoğu bölgeleri lodosa dönecek sanırım
-
Son analizlerime ve son model çıktısına göre yarın ki asıl lokma Anadolu yakası güney dogusu yararlanacak.
İstanbulun her yerinde yağış olacak fakat Maltepe sancaktepe Sultanbeyli Pendik civarı biraz daha şiddetli yağış alcak yağış saati ise öglen den sonra 14:00 gibi. Asıl yogunluk o zaman
Hocam genelde herkes (forum, twitter) avrupa yakasını ve batısı için çok yağış alıcak derken siz neden anadolu yakasının güney doğularına daha çok yağış alacak dediniz açıkçası merak ettim? modellerde avrupa yakasına cömert davranmış
-
Yüreğime su serptin :'D
-
zakum001 sendemi tuzladasın
-
Şuan için rüzgar yönü karayele yatık haliyle deniz üzerinde ciddi rüzgar olmadığı için dekler azalıyor..Karayel istikametin de bir süre daha devam edecek olan dekler boğaz ve anadolu yakasına kaymaya çalışacak gibi.Avrupa yakası güneyi için rüzgar 4-5 gibi daha uygun hale geliyor diğer yerler içinde öyle tabi asıl o zaman dek bantları etkili olmaya başlayacak
Hocam keyfim kaçtı ya yarınki efsaneden pay alamayacak bölgem😔