Usta isimler yorumlasa daha iyi olur biz acemiyiz
Mansur tarafından yazılan gönderiler
-
-
Başınız sağolsun çok gençmiş Allah sabırlar versin
-
Paylaşım varmı acaba
-
Bir foruma gir bir Twitter'a gir derken iyicene manyak olduk :D
-
cografyaciburak hayırdır hocam neden
-
Bir gecede mutlu heycanlı uyuyalım
-
Paylaşım varmı arkadaşlar☺️
-
Nerede bu ahali ?
Burdayız
-
İlginç olan ney biliyormusunuz avrupa sistemi olacak ancak biz de etkilenecepiz yalnız bu ışık hızıyla olacak gibi.Asor malesef bu sefer engel olacak gibi yine baba sistemi kaçırabiliriz.Hava da kar göreceğiz yerde örtü beklentim o yüzden takibe devam
Belki değişir hocam 9 gün var daha
-
Yanılırsak çıkar paşa paşa yatar özürümüzü dileriz Ama tarih veriyorsak hareket olur takip olur illa ki..Sonrası Allah bilir
Tahmindir bu adı üzerinde, illa yanılma olucak yoksa adı tahmin olmazdı
-
Muhtemelen -1,0 faz da olacak ilk hafta sonuna geldiğimizde..Çözülemeyen şeyler var benim açımdan sorun yok sistem gelecek 6-7 sine sıcak atak verirken sabah güncel verilerle izlanda patlamış absi yok oldu
Rahat olun geliyorre sadece sinoptik oturana kadar 1-2 gün en fazla oynar sıcaklığı yakalayan yerler kar alacak
İlk defa seni böyle görüyorum nasıl birşey gelicek çok merak ettim açıkçası heyecanlanmıyor değilim
-
Güzel yerde kaldık
-
cografyaciburak Son veriler ışığında ne düşüyorsunuz hocam geliyoree mi
-
The Day After Tomarrow filminde bile dünya buzul çağına girdiğinde bir tek bizim ülkede kar yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. günlerdir kar yağacak haberlerine rağmen bir türlü yağmamıştı, insanlar dedi ki haberlere inanmayın yene yağmaz.
sabah kalktım okula gitmek için her yer buz olmuş (Kartal sahil) okula gittim, ilk ders bir kar yağışı başladı göz gözü görmüyor okullar aniden tatil edildi. Eve gidene kadar bir karış kar olmuştu.
Benim için 2004 den daha güzel bir sistemdi.. Bu günü hatırlayan var mı aranızda