18-25 Mart hazırlanın
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yıllar Yıllar sonra efsane bir sistemin daha sonuna geldik.
Ahmet'in evinin önüne de kar yağdı
Mehmet'in evinin önüne de kar yağdı
Kimine fazla kimine az bir şekilde karadeniz komple boydan boya kar yağışlarına kavuştu
Bana sorarsanız bu sistemin yıldızı kıyı ili
Her zaman yağışta problem yaşayan Samsun olmuştur. Denize sıfır noktası 30 cm üst mahalleler 50 cm kar aldı. 2017 den sonra karadenize gelen en sert kış oldu.
Yağış yoğunluğu konusunda 2017 yılında yaşadığımız ULL sistemini geride bıraktı.
Batı karadeniz
Orta Karadeniz
Doğu Karadeniz
Harika kar yağışları aldı ve hala finali rize ve Artvin bölgesi yapmaya devam ediyor.
GODZİLLA' ya bize yaşattığı herşey için teşekkür ederim unutmayacağız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Arkadaşlar Merhaba,
Bugün yağan kardan dolayı tahminlere ara verdim kendimi dışarıya attım öğlen 2 den bu yana disardayim keyfini çıkardım şehri karış karış gezdim.
İlçe merkezler gayet güzel kar yağışı aldı almaya da devam ediyor.rüzgara denk gelen bölgelerde 40 cm ölçülüyor sahil bazında. yüksek bölgelerinde 50 cm bulduğu mahalleler var. Kar yarın öğlene kadar ara ara deklerden dolayı yoğun yağacak vurduğu yere 2-5 cm kar bırakabilecek güçte.
Samsun'da en şanssız ilçeler Ayvacık - Salıpazarı bölgeleri kütleler oraya ulaşamadı ancak 25 cm civarı ksr yağışı yaşandı.
Artık yarın 2025 Karadeniz'de yaşanan bir efsaneye daha veda edeceğiz ve kendilerini doğu karadenize ugurlayacagız. Kendisini sevdik tekrar bekleriz.
Yarın doğu Karadeniz bölgesinde zaten hali hazırda ordu,giresun bölgelerinde yağan güzel karın üstüne bir tık daha eklenecek ancak asıl burgaç rize-artvin bölgesine kendini sabitleyecek burada yaşayan vatandaşlarımızın dikkat etmesinde fayda var.
Batı Karadeniz bölgesine gelecek olursam kötü başladı güzel bitirdi yine rüzgar yönünden dolayı iç kesimler ve kıyı kesimlerin bazı noktaları istenileni veremedi ancak karadenizin hemen hemen tamamında bu durum söz konusu. Gelen sistem iç kesim sistemi olmadığından DEK yağışları içeriye değilde sahil kesimini ihya etti sizlere ab li sistemlerin gerek olduğunu bir kez daha gördük. Tüm karadeniz beyazladı hayırlı olsun
Bu arada Pandora hocama benim adıma verdiği cevaplar için teşekkür ederim
-
Tekkeköy dahil mi hocam 😂
Sana da sıra gelecek
-
Samsun yarın sabah saatlerine kadar 2017 sürprizi yapabilir
Ciddiyim...
-
Karadeniz kıyıları için yaptığımız tahmin galiba cuk oturdu hatta fazla bile yağdı
Hayırlı olsun bu kadar kötü geçen aralık ve ocak ayından sonra ilaç gibi oldu
-
Pazar sabahına kadar ordu merkez 20cm kar alabilir mi arkadaşla iddiaya girdik yorumlayabilir misiniz
Alırsın
-
Samsun'da merkez ilçelerde Atakum, İlkadım ve canik ilçelerinde akşam 6 dan 12 ye kadar muazzam bir kar yağışı oldu bulunduğum konumda 30 cm kar yağışı aldim sistem yavaştan doguya kayıyor artık aralıklarla dek kovalayacagız Samsun merkez yine sürprizini yaptı 🙋
-
Cerkes55 hocam GFS ve ecmwf kendi kendilerine takılıyorlar şimdi ki rota da ecmwf'e mi bakacağız
Evet
-
Cerkes55 hocam Samsun'da şuan deli gibi kar yağıyor gece devam edicekmi
Gece bu kadar şiddetli bir kar yağışı olmayacak
-
Samsun'da Son bir vurgun yapacak enseyi çok karartmayın
-
Bugün batı karadeniz Showunu yapacak yarın doğu karadeniz Showunu yapacak 25 ine kadar Karadeniz bölgesinde aralıklar kar yağışları devam edecek
Evet hangi şehirlere kaç cm kar yağdı?
-
Cerkes55 hocam Samsun'da dün sabah hariç çöptü en kuvvetli yağışlar hangi gün plucak ve bugun yağış olıcakmı
Gece saatlerine kadar mola 22-24 tarihleri arası ne yağarsa kâr
İlçeler kara gömülmüş merkez rüzgardan dolayı çok büyük sıkıntı çekiyor
-
Soçiden Giresuna ne kadar ekmek çıkabilir Cerkes55
Trabzon ekmeği çıkar Giresun'a
-
Sistem sonuna kadar mı böyle peki hep dek mi alacağız ?
Hem bafradan cephe hem denizden dek hangisi bize gelirse yakalayacağız