Cerkes55 hocam DEK oluşumları ne zaman başlar batı karadeniz adına
Yarın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturCerkes55 hocam DEK oluşumları ne zaman başlar batı karadeniz adına
Yarın
bölge geneli akşam saatlerinde daha yoğun bir kar yağışına hazır olsun orta karadenizin yüksekleri ve iç kesimlerinde yollar kapanabilir
Samsun-Ankara otobanında sıkıntı oluşabilir
İnsan kar yağınca daha fazla yağsın istiyor
5 gün kar yağışlı bölgemiz böyle bir kış nadir yaşanır küresel ısınmanın etkisiyle tabi
Samsun ve doğu karadeniz sahili için bir kış tanımlaması yapcaksak 2018'e benzer bir kış oluyor elbet biz de şeytanın bacağını kırarız...
Tokat Başçiftlik rakım 1500. 1 buçuk metre kar alır miyiz? Fevzi Burak Cerkes55 Salih61 hocalarım
5 günlük periyotta ihtimal var.
Ordu merkez için ne zaman ihtimal var
İhtimal yok.kky
Hocam Bafra rakım 100 sabahtan beri kar güzel yağıyor gece güzel kar yağışı alirmiyiz
2 gün boyunca kar yoğun yağacaktır.
Arkadaşlar daha sistem girmedi bana yağmur yağıyor bana güneş açtı diyip kendinizi de bizi de strese sokmayın.
Burada elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışıyorum ama kendi kendinize bir hallere bürünüyorsunuz. Samsun'dan öteye tahmin belli İç kesimlerin de tahmini belli biraz sakin olun...
Tokat 1500 mt rakımda oturan arkadaş senin için sıkıntı çıkabilir dikkat et bu arada
Hocam peki 20 cm alabilir miyiz
Alırsınız.
İstanbullu arkadaşlarımın gözü aydın.
Tatmin edici kar alacaksınız, tadını çıkarın
Niksar 400 rakım nolur sizce Fevzi Burak Cerkes55
Tatmin edici kar alacaksınız
Hocam samsun 200rakim kaç cm olabilir? Fevzi Burak Cerkes55
En az 20 cm
Yağış sorunu yaşamazsak 25 30 alabilirmiyiz hocam biz Vezirköprü olarak
Fazlası olur azı olmaz.
Cerkes55 hocam sizin yorumunuz nedir kastamonu deniz kenarı işin kar ne zaman başlar örtü olurmu olursa ne kadar olur cevaplarsanız sevinirim
Bu sistemin batı karadeniz için kıyısı köşesi yok heryer kar alacak beyaz örtüye kavuşacak 10 cm en az
Günaydın arkadaşlar
Kar yağan bölgelerimize hayırlı olsun.
Resimleri bekliyoruz buraları boş bırakmayın
Yağış sorunu yaşamazsak 25 30 alabilirmiyiz hocam biz Vezirköprü olarak
Sizde sıkıntı yok.
Hocam samsun 200rakim kaç cm olabilir? Fevzi Burak Cerkes55
15 cm