Giresun
Trabzonun batısına kadar şanslı doğusu kötü daha iyi bir sistem ancak yağışı 850 sıcaklığında -6 da veriyor bu sıkıntı inş düzelecek.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGiresun
Trabzonun batısına kadar şanslı doğusu kötü daha iyi bir sistem ancak yağışı 850 sıcaklığında -6 da veriyor bu sıkıntı inş düzelecek.
Hocam bu sistem bizi etkileme olasılığı kaç birde 19 20 sisteminden daha mı güçlü olucak
Neresi için?
Hocam samsun için 2 modelde güzel yağışlar veriyo
Şuanlık yağışlar güzel ancak -6 da giren yağışlar var bunların düzelmesi ümidiyle
Günaydın Karadeniz.
Doğu karadeniz için sıkıntılı bir güncelleme oldu ancak düzelmesi ümidiyle.daha değişir AB'nin nereye gideceği henüz belli değil...
Cerkes55 hocam sabaha 20cm devirirmiyim şuan yerde 8cm kar var Trabzon/Vakfıkebir
Olur olmaz arası birşey. 15 cm garantin olur
Cerkes55 hocam Samsun'da asıl yağış deniz üzerinden gidiyor gece etkili bir yağış olabilir mi?
00.00 civarı var sadece uykusuz kalmayın
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sarılar yağışı geliş yönünü gösterir. Siyahlar ise siklonun derinlik hareketini.
Elle çizim aşagı yukarı bu görüntüde yağış geliş açısı olacaktır.
Siklon merkezine odaklanayın
Ha kırıma dogru çıkar gibi yapıp tekrar Marmara nın dogusundan siklon merkezi dalış yapmış olsa 2017 aynısı olurdu.
ULL Çekirdeğin en soğuk bölgesi nereye vurursa yağışta sıkıntı çekebilir.
Ben şöyle kabaca hesapladım 18 Ocak saat 13 de - 6 girişi vardı 13 30 da sulu kar başladı 14 00 da kar'a döndü. 16 00 17 00 gibide - 8 girdi galiba yani benimki düz mantık😂. Her ikisinin oluşum koşullarında farklılıklar vardır elbet burada Cerkes55 sizin değerli yorumlarına ihtiyaç var. 😂
Yaşadığın yeri benden daha iyi bilirsin.güneş etkisi gidince sistemin daha soğuk olması beklenir.düz mantık ama isabetli mantık
o top sochiye oturursa neler olur? ihtimal sadece merak ettim
Zor ama top bu halen daha netlik yok 2017 geliyor aklıma istikamet aynı gibi tabi biraz incelik gerekiyor.ben samsunu sınır görüyordum şimdi rize sınır oldu.
Cerkes55 sanki ülke sistemi olacak bu gidişle sistem ne dersin?
200 km daha doğuladı böyle giderse 2017 yaşanır tabi 3/2 si olarak iç kıyı yüksek alçak farketmez
Soğuklar halihazırda kuvvetliyken - 6 girişinde kar alabiliyoruz demi
Zor 500 hpa önemli. Deniz soğuk elbet etkisi olacaktır
Ecmwf ülke sistemi verdi bunun sağı solu yok.sevinecek ya da serzenişte bulunacak bir karadenizli varsa bölge konusuna alim ben onları.bizi de mahçup duruma düşürmezseniz sevinirim.
Hocam dek olduğu için bize uğramiyor sanırım Vezirköprü ye
Aynen öyle cephe yağışı yok dek yağışı var
Bafradan tren şeklinde bir bant oluştu eğer şanslıysak vuracak sürekli şanslı değilsek ya iç kesimden yada sıyırarak çarşamba tarafına gidecek.