Yarın iş var paylaşana teşekkürler gece burada yokum 🙂
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf paylaşan var mı?
Yoksa paylaşabilirim.
-
100 rakım üstü beyazladı samsunda.Ukrayna wrf'si yine kazandı bu saatlerde yağış bekliyordu nokta isabet bir de gece 12 de aynı şekilde yağış var.
-
Samsunda arabaların üstü beyazladı şükür...
Çimlerin beyazlaması için bir tık daha uzun sürmesi gerekiyor.
Sabaha doğru Sistem Samsunu terk edecek.
-
Kapısının önünü tahmin edemediğimiz için özür dileriz...
Benim samsundan beklentim yoktu.OLMAYACAKTA.!
Diğer iller için tahminler %80 tutmuş durumda. dediğim gibi kapısının önünü bilemediklerimiz kusura bakmasın.
-
Herkese iyi akşamlar
-
Soğuk Şubat...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Cerkes55 abi kıyılar dahil mi ya yine hiç bişey alamadık bu sistemde havada dolandı gitti 😢
Sistemin sınırı samsun olacak bana göre halen daha batı karadeniz kıyılarıda komple kar alacak cumartesi günü
-
Cumartesi Günü Batı karadeniz bölgesi Gök gürültülü kar yağışlarına hazır olsun yeni bir Gaziantep olayı yaşanmaması için herkesin hazırlıklı olmasında fayda var yağış haritaları bunu onaylıyor DEK+CEPHE birleşerek bölgeye 20 cm aşağı bir birikim beklemiyorum.
Detaylı açıklamayı cuma günü yaparız.
-
Mgm ile aynı kanıya vardığım tek nokta cumartesi günü yağış haritalarında onayladığı kıyılar iç ve kesimlerin farketmeksizin yoğun bir kar yağışına hazır olmaları...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
izmir yarın sabah -3 derece
Sen bile samsun'dan daha şanlısın kar görme konusun da o derece kötü bir kış geçiriyor samsun beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek salih 🙂
-
Okadar uzakmi hocam ya gfs sabah iyi gibi
Samsun sınır olur demiştim öylede olacak galiba
-
Hocam günaydın, MGM Ordu için c.tesi ve pazar kar gösteriyor, sizce de mümkün mü
Günaydın
Belli değil henüz
-
Nereden bakabiliriz modelin verdiği yağışlara.
http://accuweather.org.ua/nwp/mappage.php?view=0&mod=1&var=5&im16=1