Samsun hariç tüm kıyı iller beyazlar dedik öyle de olacak.samsunlu hemşerilerim bir daha ki sistemi bekleyecek o da ne zaman Allah bilir.
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cerkes55 hocam cephe yağışları nezaman bitecek?
Yavaş yavaş DEK oluşmaya başlıyor denizden radar takibi yapabilirsin
-
Herkese iyi geceler
Kar yağan bölgelerde ki arkadaşların yerinde olsam uyumam ve radar takibi yaparak tadını çıkarırım...
-
Cerkes55 hocam kastamonu kıyısı hep dolu aldı saf kar görücekmiyiz
Göreceksiniz ancak iç kesimlere cephe yağış olacağı için kıyı iller kadar bir örtü oluşmayacak
-
Bütün Karadeniz yikilirken Samsun olarak izlemek üzücü
İzlemeye devam edeceğiz yarın gece bir şeyler kapabiliriz yoksa beklentimin düşük olduğunu söylemiştim
-
Yeni bir takibin doğuşu mu acaba
Yağış modelinde bunu baz alıyorum gerisi çok tutarlı değil
-
Ukrayna wrf modeli ne derse harfi harfiyen çıkıyor...
-
-
Kahramanmaraş Pazarcık'ta bir elektrik direği,bilinmeyen bir nedenle devrilmiş. Direk, bölgede bulunan bir petrol boru hattına isabet etmesi sonucu patlama meydana gelmiş. Bir yandan kar bir yandan yangın. Geçmiş olsun Kahramanmaraş.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gaziantep kömürler mevkii
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GAZİANTEP
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
GAZİANTEP
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
giresun merkez karla karışık benim konumuz dek yağışı oluyor olması lazım toz kar ne ya
Ne zaman gelecek buraya asıl sistem
Yarın
-
Yarın öğlen saatlerine kadar adıyaman, gaziantep ve kahramanmaraş hattında aralıksız kar yağışları devam edecek.vatandaşlarımızın tedbirli olmasında heryerden uyaralım.
Gaziantep-adana yolunda mahsur kalanlarada acil olarak ulaşılması gerekiyor twitter üzerinden gerekli paylaşımları yapmaya gayret edelim.
Durum kritik...
-
Gaziantep, kahramanmaraş buralar şuan efsane bir sistem yaşıyor hayat durma noktasına gelmiş.dikkatli olalım gerekirse sesinizi duyurmak için yardım gerekiyorsa internet üzerinden mecralarla irtibat sağlayalım.