Evet arkadaşlar nerelerde ne kadar kar var yağışlar devam ediyor mu bir güncelleme alalım bu yazı altına merak ettim.
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ayın 21-22-23 ünde gayet tatmin edici yağışlar olacak bu sistemde iç açıcı bir durum yok maalesef.
-
Tarbzonun Vakfıkebir ilçesi hocam
Yarın akşam hazırlansın vakfıkebir.
-
Cerkes55 hocam bu gece kar görme şansım nekadar fazla Salih hoca görürsün dedi seninde bu görüşünü alayım dedim.
Aklımda tutamıyorum yaşadığınız kesimleri neresiydi?
-
Cerkes55 hocam sanki tahminin gerçekleşecek gibi ♥️
Heryerini gezmiş bir insan olarak iyi tanıyorum karadenizi.tahmin bizden takdir Allahtan
-
Trabzon merkez için tam olarak saat kaçta kar başlar ?
Fevzi Burak Salih61 Cerkes55 hocalarım
Öğlenden sonra akşama doğru
-
Karadenizli hemşerilerimin buraya gelip "sistem marmaranın oldu bize niye yok, benim evime yağmazsa kabul etmem " gibisinden cümleleri kabul etmiyorum.
modelden modele sizde güncel konuşmayın.
Bu sene hangi modelin daha başarılı olduğunu modeli takip eden arkadaşlar anlayabilir burada bunu tartışmayın.sorularınız varsa karadeniz başlığından sorabilirsiniz.
Sağda solda yaşanılanları bu forumda yapmayalım daha dikkatli olalım
-
Doğu karadeniz için yapılan uyarı benim için doğrudur.
-
Güzel haberler gelmeye devam ediyor
Akşam ve gece dahada güzel haberler alırız.
-
ECMWF toplam Kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Bir karadenizlinin bu işe el atması gerekiyordu.güzel bir güncelleme oldu ülke adına
Güzel dilekleriniz için teşekkürler
-
ECMWF GÜNCELLEMESİ BİTMİŞTİR.
Yorum yapan ve takip edenlere teşekkürler.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.