Hocam 23 gibi gelecek sistem Balkanlardan geliyor ve böyle sistemlerde en azından samsun bişeyler aliyor sanırım samsun sinir olurmu bu sistemde ne dersiniz
Orta karadeniz sınır da bakalım daha var güncellemeleri takip edelim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam 23 gibi gelecek sistem Balkanlardan geliyor ve böyle sistemlerde en azından samsun bişeyler aliyor sanırım samsun sinir olurmu bu sistemde ne dersiniz
Orta karadeniz sınır da bakalım daha var güncellemeleri takip edelim.
Hocam orta karadenize kaymak var mı yok mu
Düşük ihtimal.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hatırlatmak istedim :memnunseytan:
Haftalardır bir marmara bir avrupa bir yunanistan arasında gitti geldi gitti geldi en son karadenize patladı...
Hiç unutmam
Cerkes55 diyagrama baktınmı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ani bir düşüş var
Diyagrama bakacaksan ortalamayı baz alacaksın 1-2 senaryonun gösterdiğine ben inanmam asla. ancak o sisteme daha var ne olur bilinmez yine ortada bir top bakalım nereye gol olacak. Bana göre batı bölgeler daha şanslı olacak
Hocam termede kaç cm bekliyorsunuz
2-5 cm arası
Batı karadenizli kardeşlerim;
Sistem üstüne sistem alacaksınız.kıyılara her gelen sistem kar bırakacak cinsten ULL sisteminden ve geçtiğimiz sistemden canınız sıkıldı ancak o sistemlerin 500 hpa sıcaklığı tutsa 850 hpa sıcaklığı tutmadı, 850 sıcaklığı tutsa Yağış olmadı, yağış olsa rüzgar engelledi derken Yarından itibaren yaşayacağımız sistemde kaymağı doğu karadeniz ile birlikte bölüşeceksiniz.daha bitmedi ardından tekrar bir sistem ve yeterince kuvvetli bir sistem bu 2 sistem sizi yeterince memnun edecektir.
Sizin adınıza sevinçliyim tadını çıkarın ve bol bol resim bekliyoruz
Marmara,Trakya,Batı karadeniz için güzel bir güncelleme daha değişirmi diye sorarsanız.
Değişmez ana fikir ortada Marmara batı karadeniz sistemi olacak.daha fazla doğularmı bana göre Samsun hattı o sistemde sınır olur iç kesimler kaymağı yer
Sizin adınıza sevindim 🙂
Hocam Atakum 200rakimda 1-2cm olabilir mi ?
En az 5 cm daha koyarsın üstüne
hocam Sürmene 300m ne olabilir yer yer 20 cm kar vardı sabah
Bi 20 daha koyarsın üstüne
Cerkes55 Hocam Trabzon Beşikdüzü ilçesi örtü alır mı hocam yoroz sıkıntısınada takılmıyoruz
Güzel örtü yakalar.
Giresun 18-19 Ocak sisteminde örtü alır mı?
Alır
UYARI:
Hali hazırda doğu karadenizin yüksek kesimleri:800 rakım üstünde oluşan kar birikimine istinaden Salı günü Bölge geneli yeni bir yağışlı havanın etkisine girecek.bu sebepten dolayı 40 cm civarı oluşan kar birikimine +40 cm daha yeni kar eklenecek.bundan dolayı bölgede yaşanacak olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.yüksek kesimlerde yaşayan vatandaşlarımız ve yüksek kesimlere çıkmak isteyenlere uyarımdır,
çığ düşmesine dikkat...!
Yayla yollarına ulaşım sağlanamayabilir.
Cerkes55 hocam son bi sorum olucak ortalama 20 cm örtü alırmı
Sanmıyorum.ihtimalleri her zaman düşük tutun. mgm'nin gazına gelmeyin.sistemin ilk girişinde baya yoğun yağış var batı karadenize sonrası deklere kalıyor.
Cerkes55 hocam kastamonu sahil örtü alırmı salı çarşamba
Alır.
Kar haritaları ve yağış modelleri orta karadeniz hattına pek bir şey vermiyor bunu ezbere konuşmuyorum.bu bölgenin sıkıntısını biliyoruz yani sadece rüzgara bile bakıp orta karadenizde nelerin olacağını herkes çözebilir.rüzgar iyiyse herşey iyi.