Örtü pek fazla almadım ama yağış çok iyidi yerler beyazladi
Bir tık üstünü düşün.örtü olur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖrtü pek fazla almadım ama yağış çok iyidi yerler beyazladi
Bir tık üstünü düşün.örtü olur
Hocam bizde 5-10 alabilir miyiz
Tokat 18'i akşam ve gece geç saatlere kadar yagış alır güneyli kütlelerden etkileneceksiniz.
Maksimum 5 cm civarı
Cerkes55 Ordu için son bir değerlendirme alsam olur mu hocam
18'i akşam 23:00 suları gibi tam anlamıyla yagış kar'a çevirecek 3-5 cm arası bir örtü bekliyorum.
Cerkes55 tünaydın hocam vakfikebir için bir degerlendirme alabilirmiyim rica etsem:)
Bu sistemde örtü aldın mı?
Hocam bafrada merkez gibi yağış sıkıntısı çekermi
Zannetmiyorum kimse 30-40 cm kar beklemesin kıyı bölgelere o denli bir yağış yok çünkü
Hocam Vezirköprü olarak bu sistemde gorsek olarakda olsa kar gorebilirmiyiz
Alır örtü dahi olur.
Bu hafta cumadan sonrası ve haftaya salıdan hocam 21 ile 25 arası işte
beklentim yok
Cerkes55 hocam Cuma Akşamı ile salı arası ordu nun kıyısı için kar yağışı bekliyormusunuz
şuan istanbula döndüm fakat tekrar gidicem boşu boşuna gitmemek için mgm kar ikonu koymamış da size bir sorayım dedim
Yarınki salıdan mı bahsediyorsun yoksa bu hafta cuma-salı arasından mı? Tam anlayamadım
Niye hocam örtü beklentiniz yok mu samsun içib
Yağış anlamında verilere bakınca bir tık arttı.
Ancak samsun adına beklentiyi yüksek tutcanız sistem için -37/38 civarı 500 hpa sıcaklığı -12'de 850 hpa sıcaklığı ile gündüz -1 olup rüzgarında yıldız olması lazım ki biz şehir olarak o yağışları tam anlamıyla almalıyız.şuan öyle bir durum yok rüzgar karayelden esecek bafra ovasına takılacak gelen kütleler.kar yağarmı yağar örtü olurmu olur ama tatmin edecek bir örtü yok şuan ki son verilere göre...
Bu şehrin kaderi bu bafra ve çarşamba ovalarından dolayı
Tahminlerimizi yavaş yavaş devletin kurumu MGM'de onaylamaya başladı yalnız çarşamba günü samsunda dahil tüm karadenize yoğun kar vermiş ben halen daha samsun merkez olarak bu uyarıyı ciddiye almıyorum.diğer şehirler hazırlanabilir.
Hocam cm tahmini yapabilirmisiniz
15 cm
Hocam Karabük/Safranbolu ne kadar kar alır sizce ?
Bi o kadar daha kar yağar diye düşünüyorum.
Hocam bu samsun her sistem yağış sıkıntısı cekiyon Merkez aynı Samsun iç kesimleri aynı bu nasil oluyor her sistem ayni
Rüzgar...
Çukur bir şehir samsun hem bafra ovasına takılıyor hemde karayel ile merkeze kütle gelmiyor
Hocam bafrada dahilmi merkeze
Bafranın da yağışta sıkıntı çekeceği görünüyor ama merkeze göre şuan ki örtüye örtü ekleyecek.
Hocam zonguldak nasıl olur kıyı şeridi iyi diyorsunuz ama Zonguldakta yağış varsa sıcaklık sıkıntı sıcaklık iyiyse yağış sıkıntı bu sefer de aynı sorun olur mu ki?
Hem marmaradan hem de karadenizden beslenecek olan kütleler 5 cm civarı kar bırakacak.gün geldiğinde yağış haritalarına bakacağız