Yıllardır forumlarda yapılan bölgecilik konusundan dolayı millet bir türlü kendine gelemedi.bölgecilik anlamında değilde eğer kar anlamında sıkıntı çekmeyecekseniz ağrı-doğubeyazıta taşınabilir arkadaşlar.
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sağol hocam biraz fazla soru sordum gibi 😂
Yetişebildiğimce cevap veririm sorun yok.
-
Bölge adına Bir değerlendirme alalım dün samsun sahil şeridinde kar tutmaz cıvık yağıyor demiştik haliyle tutmadı ama 100 mt üstü 5 cm'den başlayarak kat ve kat artarak devam etti kısacask rakım sistemi olarak yaşadık.
Diğer bölgelerimizde durum nedir örtü vs ?
-
Of/Hayrat Yüksekleri Benim Memleketim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Günaydın hocam bir soru sorabilir miyim?
Kütleler Ordu'yu sıyırıp geçiyor gibi bugün güzel kar alır mıyız acaba
Bazı bölgeler rüzgarın gazabına uğradı yaptığım tahminde de bazı şehirlerde yanıldım.Tahmin bizden takdir Allah'tan yapacak bir şey yok.öğlenden sonra ordu ve doğusu, giresun çevresi ve trabzonun batı bölgeleri iyi yağış alabilir.
-
Biraz da batı bölgeler yararlansın.
-
Günaydın arkadaşlar
-
Herkese iyi geceler iş yoğunluğundan dolayı aranızda gün içinde olamadım.
-
Hocam ben 200rakimdayim cimler ve çatılar beyazları sadece ne zmana tutmaya başlar?
Akşamı beklemen gerekiyor sıcaklık yüksek
-
Samsun sahil kesimi örtü beklemesin 100 mt üstü örtü olur.
-
Hocam bizim yerler falan tuttu devam ediyor sistem doğuya hemen kayarmi devam edermi yagis
Akşama zayıflar.
-
Heryer bir şekilde kar alıyor anlaşılan güzel bir haber bu.
-
Biraz önce kar yağışının yoğun oldugu anda dışarıya çıktım.kar'da su oranı fazla bu arada
-
Samsunda kar yağışı başlamıştır.bu kadar erken beklemiyordum öğlen saatlerinde belki yine kky çevirir ama böyle giderse örtü garanti olur artık.
Hayırlı olsun şimdi sıra doğu karadenize doğru.
-
Samsunun yüksek kesimli mahallelerinde kky başlamıştır.