Gol haberleri erken gelmeye başladı.
Sevindirici
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGol haberleri erken gelmeye başladı.
Sevindirici
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cerkes55 rüzgar şuan neresi için kötü görünüyor?
Samsun'dan Giresun merkeze kadar
Beni yanıltmayan bir şehir varsa o da
SAMSUN...
Hava güneşli 😃
Hocam Terme 100 rakım kaç cm örtü alır
1-5 arası
Hocam bafrada yağmur başladı ve çok fena gökgürlüyo ne zaman kar başlayabilir
Bafraya kırmızı kütle vuruyo galiba orada olmak isterdim şuan akşama doğru bekliyorum
Hocam ordu merkez için nasıl bir senaryo bekliyorsunuz
Yoğun kky arada kar genel olarak graupel yapar.
Kar yağışını kapan bölgeler buraya resimlerinizi bekliyorum.camın dibinde oturup burayı unutmak yok.
Herkese Günaydın
Karadeniz bölgesi olarak sisteme giriş yapmış bulunmaktayız.radar takibi hariç başka bir şey takip etmeyiniz.
Yorumlamak bizden takdir Allah'tan
Cerkes55 hocam yağışlar saat kaçta başlıyor bellimi
Öğlen saatleri tam anlamıyla başlar
Hocam öyle de yağış haritaları pek öyle göstermiyor acaba anlık olarak radarda oluşum olursa harita hikaye olur
En sağlıklı yağış haritası
Hocam kb sürekli rahatsız ediyom sizi Samsun iç kesimleri olarak Vezirköprü olarak incede olsa örtü olurmu rakım 500 yakin
Olur
Kastamonu sahil kesimi ne olur (inebolu)
8-12 saatlik bir yağış bekliyorum.örtü olabilir
Cerkes55 mgm Sinop için 3.güncelleme yaptı yeniden yoğun kar ikonu koymuş yarın için. Açıkçası benim yarın için batı ilçeleri(ayancık, türkeli) ve Erfelek ilçesi haricinde pek bir şey beklemiyorum konumundan dolayı özellikle Ayancık ilçesinden beklentim çok yüksek. Merkez'e bağlı +200 yerlerde de fena olmayan örtü alacaktır. Yağış devamlılığında da problem var sanki. Ama sizin görüşlerinize de hayır demem Sinop özelinde. 😂
O zaman sana şöyle bir tüyo veriyim samsuna göre şanslı sinop.
10 yapalım yahu kütle alırım belki :D
Yok yok 5 daha iyi.850 çokta güzel değil ben 850 sıcaklığına takıldım yer sıcaklığı güzel ancak bu denli kar yağışı olacağını sanmıyorum ben güzel birikim yapacak yerleri söyledim Of-Artvin arası daha iyi ama doğu karadeniz orta karadenize göre daha iyi rakım sistemi olarakta göreceğiz bu sistemi
Cerkes55 10cm devirirmi vakfıkebir tahminince?
5 cm olsun.