⚠️ uyarı: 18-25 Şubat arası şehir farketmeksizin tüm Karadeniz kıyı,iç ve yüksek kesimlerin de son 10 yılın en sert soğuk ve kar yağışları meydana gelecektir. Lütfen bu tarihler arası şehirler arası yolculuk yapmayınız . Zorunlu bir hal olarak yolculuk yapacak herkesin kış lastiği takması ve zincirini mutlaka ve mutlaka arabasında bulundurması Gerekmektedir.
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karadeniz mateme neden büründü 😁
-
Üstadlar yeri burası mı bilmiyorum ama 7 tane hava durumu uygulaması var, hangisi daha isabetli tahmin yapar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bana göre windy isabetli 3 modelin yagisyve soğuklarının gösteriyor ayrıca radar uygulaması da isabetli
-
Hocam tekrardan hayırlı olsun Cerkes55 . Haftaya cumartesi akşam Samsunspor-Rize maçı ertelenir mi ?
%65 ertelenir şuan ki verilere göre
-
Yarın akşam Karadeniz bölge geneli tahminimi yayınlayacağım miktar bakımından soğuk bakımından sorun görünmüyor
-
Cerkes55 Abi hayırlı günler. Kargı merkez için öngörünüz nedir. Yaylalarda iyi kar oluyor fakat merkezde genelde yağmur. Teşekkürler
Evet sıkıntı var ancak sistem girişinde güzel kar yağışı görünüyor ama sonrası sorun olabilir
-
Tokat Erbaa için tahmininiz nedir
Şuan ki verilere göre salı günü en yoğun kar yağışını yaşayacak ancak sistem sahil kesiminden uzaklaştıkça yağış sorunu çıkıyor siklonik yağışlar sadece kazandırır size dek yağışlar o bölgelere biraz zor ulaşır beklemek gerekiyor henüz soğuk çekirdek tam nereden girecek belli değil
-
Yeniden bu göreve gelmek güzel sinan hocama ve herkese teşekkür ederim.
-
31 ocak 2017 yılında O efsane Sistem görünüyor ama bu sistem ULL şeklinde bir italya bir asya bir Türkiye arasında gidiyor geliyor,nereye gol olacak diye merakla bekliyoruz sonunda sisteme 1 gün kala neredeyse ULL ülkemize giriş yapıyor ve gol oluyor. Ancak sistemin ana çekirdeği -42 lik çekirdek ordudan giriş yapıyor ve tahmin edin ne oluyor; orduda 15 cm kar yağarken Samsun,Trabzon,Giresun,Rize illerimiz efsaneyi yaşıyor yani demek istediğim şu bazen sistemin ana merkezine denk gelmemek lazım yoksa orası için zulüm olabiliyor
Çekirdeğin giriş bölgesi sıkıntı çekebilir haberiniz olsun
-
Sistem hayırlı olsun.
Büyük ihtimal sistemin yıldızı kastamonu-ordu arası olacak
-
Ecmwf Batılı Geldi güzel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sistem o kadar soğuk ki KARADENİZ kıyı kesimleri -6/-8 arasında gece sıcaklığı var
İç kesimler -15/-25 arası muazzam muazzam...
-
10 gün kar yağışı? Modeli başlatan arkadaş nereliydi acaba merak ettim 😁
-
Gfs bir tık batılı geldi güzel bizim için ne kadar çok dogularsa sistemin ömrü o kadar kisalır bu şekilde ben okeyim
-
Bu nedir hocam biraz açıklarmısınız
Ülkemizi etkileyecek atmosfer sıcaklığı çıktısı