5-4 şubat için diyorsun dimi hocam?
Evet bu haftaki sistem için diyorum havada bile zor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur5-4 şubat için diyorsun dimi hocam?
Evet bu haftaki sistem için diyorum havada bile zor.
Kıyılara kar beklemeyin.
Cerkes55 sen ne düşünüyorsun hocam sence neler bekliyor bizi?
Bu kadar uzun soluklu soğuklar ülkemize çok uğramıyordu ee bir yerde de bu soğuklar duracaktı ve ısınacaktık.ısınmamız her zaman iyidir sistem ve sistemlerden sonra girdap'ın kendisini toplaması gerekli.
Benim şubat ilk hafta beklediğim sistem iç kesimlere ve yüksek kesimlere yaradı. Varsın kıyılara yaramasın iç anadolu kuraklık yaşamasın, tarım arazileri kuraklık yaşamamalı ki bu ülkenin üretimi artsın.
Biliyorsunuz ki mgm Ecmwf verilerine göre tahmin ve güncelleme yapıyor.bu verileri destekleyen diğer modellerde mevcut. ayın ortasında güzel bir sistem alabiliriz. 15-20 şubat arası ve daha sonra şubat sonu bir sistem daha bekleniyor.vade yaklaştıkca takip edeceğiz.her güncelleme de farklı çıktılar sunuluyor moral bozmaya gerek yok.işin detayına girince modellere bakmanıza bile gerek yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hangi tarih aralığı ?
Çakmak Barajı'nda bir yıllık su birikti
Tüm yurtta olduğu gibi Samsun'da yaşanan yoğun kar yağışı barajları olumlu etkiledi. Samsun’da 4 merkez ilçenin içme suyu ihtiyacının yüzde 99’unu karşılayan Çakmak Barajı 58 milyon 650 bin metreküp ile yüzde 80.19 oranında doluluk seviyesine ulaştı. 2021 yılı Ocak ayında kotu oldukça düşen baraja Suat Uğurlu Barajı'ndan su takviyesi yapılarak kotu yükseltilmişti. Bu yıl ise geçen bir haftadır yağan kar yağışı ile Çakmak Barajı'nın kotu 117.38 metreye ulaştı.
Bafra tarafinda sarı turuncu kutle var Samsun'a doğru gelebilir mi?
Gelmez.
Herkese iyi akşamlar.
Cerkes55 eline sağlık abim çok güzel bilgiler verdin bana ve herkese
Teşekkür ederim
Cerkes55 hocam ben de teşekkür ediyorum emeğiniz güzel bir sistem oldu benim için
Teşekkür ederim.
Hocam sistem basladigindan bu güne guzel bilgiler tahminler yaptınız emeğinize Teşekkür ederim benim için yaptığınız tahminler aynen gerçekleşti tebrik ederim
Teşekkür ederim.
Öncelikle verdiğiniz bilgilerden, verdiğiniz emeklerden dolayı Karadeniz gurubu adına teşekkür ederim hocam. Unutulmamalıdır ki %100 tahmin yapmak olanaksız meteoroloji biliminde. Yine de en yakın sonuca ulaştığımızı düşünüyorum. İnşallah gelirse ki! Önümüzde ki sistemlerde tüm ülkemiz kar yağışlarına kavuşsun. Hep beraber sevinelim. Mümkün olduğunca üyelerimizin sorularına sabırla cevap verdiğiniz için tekrardan teşekkür ederiz. 👏👏👏
Güzel dileklerin için teşekkür ederim.
Arkadaşlar merhaba artık 10 gündür yaşadığımız kar yağışlarının sonuna geliyoruz.
Yaptığım tahminlerde kendisi adına tatmin olamayan oldumu sistemlerde?
Kendimi ölçmek adına soruyorum.
Cerkes55 hocam mgm Samsun'un dogu ilcelerine uyarı vermiş merkez ve atakumda etkili olur mu?
Sahil için yine kky olacak rakım yükseldikçe kar görmeye devam edeceğiz atakum yüksek kesimleri yine kar alacak.
Cerkes55 Kastamonu sahil iç kesimler için yağış bitti mi acaba?
Hafif şekilde yağış alacaksınız