Burada da şakır şakır eriyor bir yandan
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Açıktan gelen kütleler var samsuna daha bitmedi diyor...
-
Buda samsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Cerkes55 hocam trabzon beşikdüzünün durumu ne olacak bilgi verebilir misin batı kısımda kalıyorum yoroz sıkıntısı yok en azından yarın gece geç saatlerde yağacak diye gösteriyor ama bilemedim yarın için
Çok ümitlenme derim.beklentini düşük tutki camın başında bekleme
-
Samsun-Hasköy
Rakım:250
Kar kalınlığı:65 cm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Uyarı:
Yoğun kar yağışı nedeniyle Samsunun Yüksek kesimleri +500 rakım üstünde oturan vatandaşlarımızın Zorunlu olmadıkça Dışarı çıkmamaları ve araç kullanmamaları önemle rica olunur.kar kalınlığı 110 cm olarak ölçülmüştür.
-
Doğu karadeniz hattı sıkıntı çekecek dedik.
Hele ki trabzon gibi bir yer samsunla aynı kaderi yaşayan iki büyük şehir sistemin sınırı samsun-ordu arasındaydı öyle de kaldı ne yazıkki gönül isterdi ki tüm karadeniz kıyı kesimi en az 50 cm kar alsın ama bir yer sevinirken bir yer üzülüyor.
Bu sevinçler bile Şehirlerde farkediyor sahilde oturan üzüntülü 100 mt üstünde ki sevinçli böyle de bir sistem yaşadık an itibari ile konumum da 20 cm kar birikmesi oluştu bende bu kadar beklemiyordum.
Bu akşam samsun hattı gece ise yağış doğuya kayarak ordu civarında yoğun yağacak ancak yine yükseklerdeki vatandaşlar sevinecek.
-
Hocam Terme 100 rakım 20 cm sabaha kadar 30 cm olurmu
Bu gece yoğun yağacaktır.
-
Atakum 200rakimda mükemmel yagiyor örtü miktarı artıyor sabaha +30cm olur gibi
+30 geçer...
-
Samsunun yüksekleri ve iç kesimleri resmen söylüyorum GÖMÜLDÜ...
Tekkeköy-Alibeyli Köyü
Yükseklik:670 m
Kar kalınlığı aldığım bilgiyle 97 cm olmuş ve halen daha yağmaya devam ediyor
Şuan bulunduğum konumda da sakin sakin bir kar yağışı var ara ara yoğunlaşıyo bafradan bir bant oluşmaya başladı
-
Amasya çok güzel kar aldı Tokat için yoğun kar ne zaman başlar
Akşam saatlerinde
-
Cephe yağışı orduya dayandı.
Haber bekliyoruz
-
Havza Tren istasyonu
Havza-Kavak Arası Yol Kapanmış tekrardan.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.