Samsun-Kavak
Kar 1 Metre
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSamsun-Kavak
Kar 1 Metre
Peki ne zaman buralarada kar yağacak, iyice sinir bozucu oldu bu iş(konum ordu merkez)
Akşam saatlerinde bekliyorum ancak sahil kesimi de samsun gibi sıkıntı çekebilir.
Başladı hocam yoğun yağıyor şuan
Güzel😎
70 cmi devirdim konumumda🌨️❄️💥
Gözün aydın sonunda kırdın şanssızlığını
Keyfini çıkarın
Bafra-Samsun-Kavak-Ladik-Havza-Çarşamba-Salıpazarı Hattı Bu gece Yarısına Kadar Yoğun Yağışa Hazır Olsun...
Hocam bafrada 100 rakım da 40 cm oldu daha kar yağışı alirmiyiz
Akşam saatlerine kadar yağış görünüyor.
Hocam şuan 15cm var Atakum 200rakimda sistem sonunda 30cm yaklaşabilir miyiz?
Merkeze göre çok şanslısın erine yok bölgende merkezde erime var.sistem sonuna kadar 30 cm rahat kar alırsın
Bazı sahil kesiminde oturan arkadaşlara söyleyeceğim şu batı karadeniz kıyıları hariç orta ve doğu karadenizin "sahil şeridi" henüz kar yağışına kavuşamadı +100 m üstü 10 cm kar ile başlıyor bende bu tarz sistemleri hiç sevmiyorum maalesef...
Benim olduğum bölgeye niye yağmıyor diyen arkadaşlar heryer aynı sadece siz değil.
Bu kar yağışları barajlar için oldukça iyi bir duruma geldi.
Samsunun +400 m üst kısımları 50 cm civarı kar yağışı aldı
Kocadağ'da büyük ihtimal 2 metreye yakın kar olabilir.
Hocam yağış bugün devam edicek mi?
Evet
Herkese Günaydın;
Öncelikle Yaşadığımız sistemde kar yağan bölgelerimizde ki üyelerimizin gözü aydın.
Kimi yerlerde rekorlar tazelendi, kimi yerler de sınır da kaldı ancak nihayetinde kar'a tam anlamıyla kavuştuk. Kar'ın tadını çıkarırken Allah'ın dilsiz olarak yarattığı Tüm canlılar içinde bizlerin bu soğuk günlerde Bir kap mama bir kap su evinizin balkonuna yem gibi yiyecekler koyarak onlarında bu zor dönemde yanında olmak en büyük sevaptır diyorum.
Herkese bol karlı bir gün diliyorum.
Sistemin net özeti;
Samsun'un 50 rakım üstünde 10 cm kar,
10 km doğuya gidildiğinde yağmur yağıyor...
500 hpa güçlü olmasaydı Kar sınırı 500 mt olurdu.
Sınırda kalacağız demiştik
Günaydın arkadaşlar
Tütünün ve pidenin diyarından herkese selam
Balıkesir-ayvacık bölgesinde 4.8 şiddetinde deprem meydana gelmiş.
Öncelikle Balıkesir halkına daha sonra depremi hisseden tüm çevre illerde ki vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Cerkes55 hocam Samsun'da yağış gece devam etmek mi?
Gece daha yoğun yağmasını bekliyorum