Asor'un yukarı doğru hareketi 2-3 gün daha devam ederse bu sistem bize gelir artık asor bu şekilde kendini korumalı yoksa varya tepemizdeki -20 ler üzerimizde pide olur pide
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
168. Saatte sistem Samsun'a giriş yapıyor artık vade yaklaştı Allah'ını seversen Gel 2017 den sonra kış göremedik arkadaş gel unuttur bize Son 8 seneyi yeter artık
-
17-19 Şubat arası bize görünen sistemin Avrupa'ya kaçma ihtimali yok kaçarsa kafkaslara o da karadenizi sıyırıp gider ancak peşine gelecek olan sistem direk bize iner hiç bir şey net değil ancak karadeniz olarak %40 hazırlanmak gerektiğini düşünüyorum
-
Bu sistem beni hiç memnun etmedi 15 inden sonraya bakıyorum geldi geldi gelmezse kış biter
-
Bırrrrrr 🥶🥶🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sahiller için 15 Şubat civarı ve sonrası öncesi zor.
-
Abiler Kastamonu sahil 400/500 metre nasıl olur yağış ne zaman başlar ona göre yola çıkacağım
Yoğun Kar yağışı olacağını zannetmiyorum bu gece Kastamonu iç kesimleri ve yüksek kesimleri kar yağışına başlar
-
Mgm nin Samsun’a bu kadar kar ikonu koyması normal mi ?
Mgm Samsun'a kar ikonu koyduysa korkmalısın 🙂
-
Şubat'ın 2. Yarısında Yıllardır "Doğudan Gelen Canavar" sözünü artık göreceğiz ve bu canavar Türkiyemizimi Yoksa Avrupa'nın Batısını mı kara boğacak işte orası muallak Hayırlı Olsun Yakında Sosyal Medyada Avrupa İle Türkiye Çekişmesi Başlar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu kış sahilin kar görme şansı yok. Şubat 15'ten sonra zaten hava toparlanıyor. Sıcaklık kademe kademe artışa geçiyor. Kış keşke uzasa da mart nisanı da kış olarak yaşasak. Böyle bir ihtimal şu anlık yok.
Dostum seni de anlıyorum bu sene yapılan tüm tahminler %70 herkesi yanılttı ki tahmin yapanlarda bu duruma şaşırdı. Hava şartları, basınç dizilimlerini sonuçta insanoğlu yapmıyor. Bizler verilere göre konuşuyoruz burada sallamasyon bir durum söz konusu değil. 15 Şubat'tan itibaren kutup bölgesindeki soğukların bölünmesi söz konusu ancak bölünme konusu bizim ülkemize yarar mı bence çokta etkisi olmamıştır bize etki eden kısım yer değiştirme kısmıdır ama yinede en şanslı bölgenin önümüzdeki süreçte orta ve doğu karadeniz olacağı %60 şuan bekleyip göreceğiz bu gözler 1 Nisan'da kar görmüş tabi ocakta yağan kar gibi olmuyor ümit kesmemek gerekiyor ama şunu da unutmayın küresel ısınmanın etkilerini her sene daha fazla hissedeceğiz unutmayın...
-
5-6-7 Şubat'ta görünen sistem orta ve doğu karadeniz sahil kesimine kar yapmaz samsun hava da görür ancak kar görmek isteyen iç kesimlere akın etsin sahil için Şubat 15 inden sonra şartlar el veriyor
-
Yarın Samsun Genelinde Kuvvetli Yağmur Yükseklerinde ve iç kesimlerinde kuvvetli kar yağışı olacak Samsun'da yaşayan var ise kavak-ladik arasında herhangi bir yerde pinekleyebilir 🙂
-
Bulunduğun rakım olarak konuşursak ay sonuna kadar aralıklarla kar yağışı görebilirsin ay sonunda görünen sistem eger biraz daha batıdan indiğini varsayarsak kışın geri kalanında "kar görmesem de olur diyebilecek" konuma geleceksin
-
2007 yılından bu yana bu işin içindeyim ben bu kadar belirsiz bir kış daha görmedim. Bütün verilerin bu kadar zıt gittiği bir senede görmedim. Herşeyi küresel ısınmaya vurmak istemiyorum sonuçta bu olaylar 100 sene öncede var olan olaylar ancak yapay zeka işin içine girdi gireli bizim saçlarda beyazladi ne güzel mgm den takip ediyorduk diyorum bazen, bu sene yordu beni daha 23 ocaktayız birşeyleri önceden görüp söylüyoruz 2 gün geçmeden gördüklerimiz yok oluyor çözemedim ben bu seneyi kusura bakmayın yine verdiğim tarihlerin arkasındayım ama her an herşey olabilir.
-
Bağlantım şöyle iş arkadaşımın tanıdıkları var, onlardan gördüm kar yağışı ve örtü olduğunu onun için yazdım. Sen Çankırı Çerkeş'li misin?
Yok benim bir tarafım Çerkes yani kafkasya bir tarafımda of hayrattan görünce sormak istedim