>>>WinteR<<< Hocam benim merak ettigim sistemlerde izobarın önemi nasıl önemli mi yoksa diger koşullara göre daha mı alt bi konu mu
Furkan190355 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şunu unutmayın her güçlü soguk kar yagdırmaz. Hava tamamen kurursa yağışı oluşturacak nem kalmaz nem olmazsa yağış olmaz.
Dikkat ettiyseniz bazı sistemler deniz seviyesinde iken çoğalıyor karaya çıkınca zayıflıyordu Bu sadece bir örneği.
Hoca diyor ki herşey 850hpa 500 hpa olsa antartikada her saat kar yağardı ama gel gör ki en az yağış alan yerdir
-
>>>WinteR<<< Hocam fikir iyide vorteksin çoğu soğuğu abd de bu durum nasıl olucak
-
Abi 25 yaşındasın neden abi dedin bana
Yaşa takılmayak ya 😂😂
.görmedim yaşını ne yalan soyliyim emektar üye yazınca
-
Seni de gözüm bir yerlerden ısırıyor
2012 mi abi
-
Bir Şehidimizde Oturdugum Mahalleden Piyade Uzman Çavuş Ahmet Köroğlu 25 yaşındaydı çok iyi insandı kelimeler kıyafetsiz Tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet Yakınlarınada Sabır diliyorum
-
Bakalım gözün haraketi nereye haraket edecek. İlerleyen saatler aksiyon boş olacak
Bol olsun hocam boş olmasın 😂
-
Tuzla da Çok Güzel Yağıyor
Sıcaklık 0.2°
-
Tuzla da Şimşek Ve Gök Gürültüsü Var
-
GFS Toplam Kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF Ortalama 17 Ocak-1 Şubat Toplam Kar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Benim Yüzümden Oldu Kelimeyi Değiştiriyim :D
-
-
ECMWF Güncellemede Sorunlar Olabilir Diye Uyarı Veriyor Bilginize