Merakla beklenen sorunun cevabı geldi hazır mıyız ?
Sistem 31 Ocakta Modellerde .
İnşallah
Büyük gün bugün inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMerakla beklenen sorunun cevabı geldi hazır mıyız ?
Sistem 31 Ocakta Modellerde .
İnşallah
Büyük gün bugün inşallah
hocam samsun nolur bu sistem yani. Yaklaşık kaç cm olur
hocam sistemi hangi tarihler arasında bekliyorsunuz
samsun merkezde bu gece bişeyler görürmüyüz
Büyük ihtimalle 1972 senesine benzeyecek dedim o yönde ilerliyor ve sitemizdeki tüm tahminciler aynı şeyleri söylüyoruz bundan sonra 2024 seneside referans alınacak merak konum halicin durumu ne olacak
İstanbul 30 cm garanti ülkede kar almayacak yerler neresi olacak %5 %10 sahillerde kar görmeyecek yerler olabilir benim tahminim tüm ülke kar alır bekleneni karşılar.
İnşallah
Samsun sahil de kar alır inşallah adam akıllı iki yıldır kar görmüyoruz zaten
hocam sizide rahatsız ediyorum ama Samsun'a ilk kar ne zaman yağar
Allah'ın izniyle bu gece yağar var yağış,hemde yüzdesi yüksek sayılır
İnşallah yağar hocam beklemedeyiz
samsun merkez nolur yagarmı yoksa bitimi en azından havada görseydik be
Zonguldak aldı başını gidiyor 21 dereceyiz anlık
samsun 26,5
Samsun canık bu gece kar yağar mı görsel olarak
Samsunun yüksekleri ve iç kesimleri resmen söylüyorum GÖMÜLDÜ...
Tekkeköy-Alibeyli Köyü
Yükseklik:670 m
Kar kalınlığı aldığım bilgiyle 97 cm olmuş ve halen daha yağmaya devam ediyor
Şuan bulunduğum konumda da sakin sakin bir kar yağışı var ara ara yoğunlaşıyo bafradan bir bant oluşmaya başladı
Hocam Terme 100 rakım 20 cm sabaha kadar 30 cm olurmu
Marmaraya hayırlı olsun ilk siklon 2.siklon dogulu oldugundan dolayı doğu karadenizin doğusu yine sıkıntıda kalıyor.3 gelişen doğu karadenize yaramakta yani sistem 1.trakya marmara batı karadeniz 2.sistem orta karadeniz ve doğu karadenizin batısı 3.sistem orta ve doğu karadeniz olarak gelişiyor ama sıcaklık sıkıntısını yine çekeceğiz -8'den gına geldi artık
Hocam Terme 100 rakım nolur
Sistemin en etkin olacağı yer öncelikle samsunun 100 150m üstü ordunun 200 250m üstü amasya tokat çorum olacak. Batı karadeniz de iyi kar alacak. Ancak bu iç kesimler kadar değil. Özellikle geçen sisteme damga vuran bolu yine sağlam kar yağışları alacak ve var olan örtüsünün üzerine yine fazla bir örtü ekleyecek. Sistemin ömrü kısa değil. 25inde sistem dönüş hareketiyle bir ab daha patlatıyor akdenizde ve doğulayarak yeniden iç kesimlere 26sında kar yağışı getiriyor. Modellerde devamlı sistemler görünüyor. Ülkemiz adına hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah
Hocam samsun 100 rakım kaç cm bekliyordunuz
22sinden itibaren etkisi altına gireceğimiz sistem hala netleşmesede orta ve doğu karadeniz kıyıları beklentiyi düşük tutmalı hatta doğu karadeniz beklentiye girmemeli. Samsun ucundan kurtarabilir sistem netleşmediği için hala net bir şey diyemiyorum. Ancak iç kesimler özellikle batı ve orta karadenizin iç kesimleri için bulunmaz bir nimet bu sistem. Harika kar yağışları ve birikimleri olabilecektir. Sistemin netleşmesini bekleyelim.
Bu sistemden sonra bir sistem daha olabilir. O sistemde bölgenin doğusuda faydalanabilir. Tabi vade uzun bakalım süreç neler gösterecek
Hocam Terme 100 rakım Nasil geçer
Hocam termede kaç cm bekliyorsunuz