Hayatımda bu kadar üzgün yıkılmış moral bozukluğuna girmiş bi halim daha olmadı
Ünv ilk geldigim 2 sene güzel kar gördüm haricinde boludan cok umutluydun kar konusunda 5.senem bu resmen hicbirsey yok kampüste çimlerde az örtü oluşturmuş sadece
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHayatımda bu kadar üzgün yıkılmış moral bozukluğuna girmiş bi halim daha olmadı
Ünv ilk geldigim 2 sene güzel kar gördüm haricinde boludan cok umutluydun kar konusunda 5.senem bu resmen hicbirsey yok kampüste çimlerde az örtü oluşturmuş sadece
Mgm yoğun kar ikonu koymuş
Bu sistemin en bahtsızı biziz gibi merkezde kar yok örtü bile görmedik günlerdir yağdığı halde
Kuzeyden gelmesi beklenen yeni bir soğuk ve yağışlı hava dalgası nedeniyle Batı Karadeniz'de bu akşam başlayacak karla karışık yağmur ve kar yağışlarının Zonguldak, Bartın, Karabük. Düzce ve Kastamonu illerimizde çarşambaya kadar 20-40 cm arasında kar örtüsü beklenmektedir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bolu merkez için birşey var mi acaba ?
Merkeze 2 km ye kadar geliyor yağış kesiyor
Günlerdir bekliyorum ama yok atistiriyor ama hicbirsey yok..
Radarda bolu'ya yağış yaklaşıyor hocam. Bu gece 1-2cm kadar örtü oluşma ihtimali var. Artık ne kadar yağarsa
Ankara tarafi sağlam kar alacak gibi ama bı sürprizle su bolu merkezde güzel kar alsada gözümüz açılsa 😊
Şu bolu'ya her seferinde o kadar yüksek yağış ortalaması gösteriyolar, 10 seferde 1 defa ciddi ciddi modellerin gösterdiği gibi yağmıştır. Yaşadığım şehri iyi biliyorum o yüzden yaşayıp göreceğiz artık.
Bugünde birsey gelmeyecek gibi örtü bile alamadim merkezde
Bu akşam saat 21 den sonra saf kar olacaktır
İnşallah vallahi hiç olacak gibi bir durum yok ama örtü bile gelmez gibi umutla bekliyoruz 😂
Bu akşam bolu merkez icin bir kar yağışı varmı 2 gündür sürekli sulu kar bazen hafif kar şeklinde ilerliyor.