giresun için sistem patladı kar mar yok yağmaz uyuyun
Clarker tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bölge konusunda konuşalım bunları tartışma çıkmasın
Yok hocam ne kavgası ama sevinmemizi çekemeyenler olmuş sıkıntı yok.
-
Genelde tam tersi oluyor Karadeniz kıyıları rekor üstüne rekor kırar ama neyse.
Hiç değişmez.
-
küçük sistem karadenizin olsun büyük sistem Allah'ın izniyle bizim olsun.
Büyük sistemi ortadan bölüşelim.
-
Doğu karadeniz sistemi bu
-
Her şey bizim sıkıntı yok bu gece sabah ve bundan sonra show var gardaş
-
giresun okul tatil olabilir mi
Şu an bulunduğum yer merkez. Güzel kar var. Gece eğer beklediğimiz yağış olursa tatil olur.
-
burası giresun merkez
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Giresun ve Ordu hazırlan. Kar başlıyor.
-
Ordu'da hiç bir hareketlenme bile yok öğleden sonra mı başlayacak aksiyon burada acaba ?
Öğleden sonra rüzgar yönü lehimize dönüyor. Bekleyelim.
-
Denizden akan giden bir sürü kuvvetli kütle oldu. Bu durumu radar takibi yapan arkadaşlar görmüştür. Rüzgar yönü şu an lehimize değil. Bir şeylerin oturmasını bekliyoruz. 13:00 sonrasına odaklanalım.
-
Giresun ve Ordu gece boyu yağış almadı. Havanın soğukluğu ile şu an yerler kupkuru. Öğleden sonra başlayacak yağış kısa süre içerisinde kara dönüşürse bu hatta sürpriz şeyler olur. Hava soğuklukları yağış anı tahmin edilenden soğuk olacağından bu ihtimale yüksek gözle bakıyorum.
-
Ordu ve Giresun yarın akşam saatlerini bekleyelim. Bu gece sürprizler bekliyordum fakat olmadı. Yarın akşamdan itibaren cuma öğle saatlerine kadar kar yağışı seviyelerindeyiz. 5 cm yer yer 15 20 cm birikim olabilir. Rakım farkları tabii ki.
-
Aranıza yeni katıldım. Umarım hep beraber "baba" sistemler görürüz. Herkese iyi akşamlar. İçinde olduğumuz bu küçük sistemi en olumlu şekilde geçiririz umarım. Giresun'dan selamlar.